Jūrmalā atkal uzstāsies par ārvalstu aģentu Krievijā atzītais humorists Maksims Galkins (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: maxgalkinru/ Instagram

Šī gada 6. augustā Dzintaru koncertzālē uzstāsies Krievijā par "ārvalstu aģentu" pasludinātais humorists Maksims Galkins, informē pasākuma rīkotāju pārstāve Danute Vareikaite.

Jāatsauc atmiņā, ka Galkins pagājušā gada vasarā pārsteidza Dzintaru koncertzāles viesus ar uzstāšanos latviešu valodā. Viņa uzstāšanās kļuva par interneta hitu.

Jau iepriekš ziņots, ka parodists un televīzijas raidījumu vadītājs Galkins, kurš nosodoši ir izteicies pret Krievijas sākto karu Ukrainā, 2022. gadā tika iekļauts Krievijas fizisko personu reģistrā, kuras "pilda ārvalstu aģenta funkcijas".

Pēc Krievijas pilna apjoma iebrukuma Ukrainā viņš atradās Izraēlā, kur savos koncertos asi kritizēja karu. Mākslinieks ar ģimeni pagājušo vasaru pavadīja Latvijā, bet nu ar sievu Allu Pugačovu un bērniem atrodas atkal ir Izraēlā.

Krievijas Tieslietu ministrija, papildinot fizisko personu - "ārvalstu aģentu" reģistru, apgalvoja, ka Galkins nodarbojas ar politisku darbību, saņemot finansējumu vai cita veida palīdzību no Ukrainas.

Galkins joprojām ar soctīklu starpniecību pauž nosodījumu Krievijai. Nesen viņš vietnē "Instagram" pauda emocionālu vēstījumu par notikumiem Ukrainas pilsētā Dnipro, kur Krievijas raķete nogalināja 30 cilvēkus.

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu