Džilindžers: Nekad neesmu piedalījies nevienās vēlēšanās (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums

Režisors Dž. Dž. Džilindžers (Raimonds Rupeiks), viesojoties Jāņa Krīvēna autorraidījumā "Pāļa bazars", atklāja, ka nekad nav piedalījies ne Saeimas, ne Eiropas Parlamenta, ne pašvaldību vēlēšanās. Viņš arī tam nosauca savdabīgu iemeslu.

Krīvēns Džilindžeram uzdeva jautājumu par vīriešu garīgo veselību, bet neviļus šim jautājumam tika piespēlēta politiska nokrāsa. Atbildot, kāpēc, viņaprāt, Latvijā ir tik augsts vīriešu pašnāvību skaits, Džilis smīkņājot saka: "Pajautā tiem vadošajiem demokrātiem." 

Un tālāk atklājās kāds interesants fakts par režisoru. "Tāpēc es nekad neesmu vēlējis. Nekad neesmu piedalījies nevienās vēlēšanās.

Es jūtos godīgs pret šo situāciju, jo, kamoon, es to neesmu darījis, lai gan man saka, ka mana balss aiziet kaut kur, nezin kur. Nē, vienkārši, ja mums ir sistēma tāda, kurā tu saproti korupciju un visu pārējo, vienīgais variants, kā mēs varam pateikt šim visam nē, ir nebalsot."

Raidījuma vadītājs gan iebilda, sakot, ka nepiekrīt Džilindžera viedoklim vēlēšanu sakarā. 

Džilidžers gan pabeidza savu domu, sakot: "Kamēr mēs visi šai hui*ā piedalāmies, mēs esam atbildīgi par to, un, ja nepiedalāmies, mēs parādam šai visai hui*i, ka mums ir cits viedoklis."

"Apollo.lv" jau vēstīja, ka daudzu iecienītais kulta grupas "Singapūras satīns" dalībnieka Jāņa Krīvēna autorraidījums "Pāļa bazars" pēc gadu ilgas pauzes ir atgriezies.

Nupat "Youtube" aizritējusi arī jaunās sezonas pirmās epizodes ar mūziķi Gati Irbi, dziedātāju Samantu Tīnu un režisoru Dž. Dž. Džilindžeru.

Pilnu interviju ar Dž. Dž. Džilindžerus skaties šeit.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu