Otdienas horoskops: 24. janvāris

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: KatyaPulina/Shutterstock

Horoskopi otrdienai, 24. janvārim.

AUNS

Būsi rosīgs un gatavs jauniem izaicinājumiem. Tāda sajūta, ka pasaule sadodas rokās un visas durvis atveras, lai tu realizētu un sasniegtu sen kārotus mērķus. Droši uz priekšu!

VĒRSIS

Šodien neskopojies ar labiem vārdiem un uzmundrini kolēģus. Pozitīvam cilvēkam smaida veiksme. Var rasties iespējas pakāpties pa karjeras kāpnēm un palielināt ienākumus.

DVĪŅI

Ļoti daudz enerģijas, tikai neko nesasteidz. Vispirms domā, tad runā; nebārsti solījumus, ja neesi pārliecināts par iespējām tos pildīt un pirms lēmumu pieņemšanas visu izvērtē.

VĒZIS

Ja kārtojami lietišķi jautājumi iestādēs vai bankās, tad ir īstais laiks. Savukārt darbā vai biznesā pārāk neuzticies solījumiem, bet norunas noformē juridiski korektos līgumos.

LAUVA

Parādīsi sevi kā lielisku profesionāli un autoritāti. Ja tev ir bizness vai kāda lietišķā ideja, tad īstajā brīdī iespējama tikšanās ar īstajiem cilvēkiem.

JAUNAVA

Kāds pārbauda tavas spējas reaģēt ārpus ierastās komforta zonas. Rīkojies atbilstoši apstākļiem un būsi trāpījis desmitniekā –panākumi garantēti un, iespējams, arī peļņas palielināšanās.

SVARI

Lieliska diena, lai iegūtu jaunu informāciju un paplašinātu redzesloku. Kādam iespējama sekmīga sadarbība ar ārzemju partneriem, komandējums vai dalība starptautiskā pasākumā.

SKORPIONS

Lietišķo jautājumu kārtošanā veiksme ir ar tevi. Ja pārņem sajūta, ka neesi kopā ar īstajiem cilvēkiem, tad lietas labā kaut kas jādara – maini darbu vai meklē jaunus darījumu partnerus.

STRĒLNIEKS

Darbā nemierīgi, bruņojies ar pacietību un neļauj vaļu bangojošām emocijām. Kārtīgi un ražīgi strādājot, ar ienākumiem būsi apmierināts. Varbūt pat vairāk, nekā sākotnēji cerēts.

MEŽĀZIS

Esi atvērts sadarbībai, ja arī tavas domas atšķiras, un neaizmirsti apspriest arī samaksas jautājumus. Ātra peļņa diez vai sanāks, bet ar uzcītību palielināsi ienākumus nākotnē.

ŪDENSVĪRS

Rūpīgi vērtē, ko vēlies apspriest vai stāstīt citiem, lai tevi nesāk uzskatīt par baumotāju. Vēlams pievērsties mācībām, jo prāts atvērts zināšanām un intelekts augstā līmenī.

ZIVIS

Esi vērīgs, ja darīšana ar dokumentiem vai juridiskiem jautājumiem. Kā jau zināms – viens komats var mainīt nodoma jēgu. Nepieciešamības gadījumā konsultējies ar speciālistiem

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu