Porziņģa pārstāvētā "Wizards" gatavojas Hačimuru aizmainīt uz "Lakers" (1)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
NBA spēlētājs Rui Hačimura
NBA spēlētājs Rui Hačimura Foto: AFP/SCANPIX

Latvijas basketbolista Kristapa Porziņģa pārstāvētā Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komanda Vašingtonas "Wizards" uz Losandželosas "Lakers" gatavojas aizmainīt japāņu uzbrucēju Rui Hačimuru, pirmdien savos "Twitter" kontos vēsta "The Athletic" basketbola apskatnieks Šems Šaranja un ESPN apskatnieks Eidriens Vodžnarovskis.

Vodžnarovskis vēsta, ka "Wizards" risina sarunas par uzbrucēja Hačimuras nosūtīšanu uz "Lakers".

Vodžnarovskis bilst, ka 24 gadus vecais Hačimura Vašingtonas vienībā starpsezonā tā arī nav sagaidījis piedāvājumu pagarināt līgumu, un par prioritāti klubs ir uzskatījis bijušā "Lakers" spēlētāja Kaila Kuzmas paturēšanu vienībā.

Apskatnieks, atsaucoties uz informācijas avotiem, arī ziņo, ka "Lakers" iegādājas Hačimuru nolūkā šovasar noslēgt ar viņu līguma pagarinājumu. Japānis var kļūt par ierobežoti brīvo aģentu.

Hačimura 2019.gada NBA draftā tika izvēlēts ar kopējo devīto numuru.

Arī Šaranja ziņo, ka "Wizards" risina sarunas, lai "aizmainītu uzbrucēju Hačimuru uz "Lakers", pretī saņemot aizsargu Kendriku Nanu un trīs otrās kārtas izvēles NBA draftā".

Šosezon Hačimura galvaspilsētas komandas rindās 24,3 minūtēs vidēji mačā ir guvis 13 punktus, kā arī sakrājis 4,3 atlēkušās bumbas un 1,2 rezultatīvas piespēles.

Aizsargs Nans Losandželosas vienībā šosezon vidēji spēlē sakrājis 6,7 punktus, 1,4 atlēkušās bumbas un 0,9 rezultatīvas piespēles.

"Wizards" ar 20 uzvarām 46 spēlēs ieņem 12.vietu Austrumu konferencē, bet "Lakers" ar 22 uzvarām 47 cīņās ir 12.vietā Rietumu konferencē.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu