VIDEO ⟩ "Blue Jackets" bez Merzļikina vārtos piedzīvo zaudējumu pagarinājumā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Jonass Korpisalo
Jonass Korpisalo Foto: Reuters/ScanPix

Latvijas vārtsargs Elvis Merzļikins pirmdien palika rezervē Nacionālās hokeja līgas (NHL) mačā, kurā viņa pārstāvētā Kolumbusas "Blue Jacekts" ar Jonasu Korpisalo vārtos piedzīvoja zaudējumu.

"Blue Jackets" izbraukumā ar rezultātu 3:4 (0:1, 2:2, 1:0, 0:1) papildlaikā atzina Kalgari "Flames" pārākumu.

Korpisalo šajā mačā atvairīja 45 metienus, bet pretējos vārtos Dans Vladaržs tika galā ar krietni mazāk jeb 22 metieniem.

Viesu uzbrucējam Džonijam Gudro šī bija atgriešanās spēle Kalgari, kur viņš bija pavadījis vairāk nekā astoņas sezonas. Tieši viņam sestajā minūtē bija iespēja izvirzīt "Blue Jackets" vadībā, taču amerikānis nerealizēja viņam uzticēto soda metienu.

Četras minūtes pirms pirmā perioda beigām ripu caur Korpisalo kājsargiem raidīja Volkers Duers, bet otrās trešdaļas otrajā minūtē Nazems Kadri bija nekļūdīgs no vārtu priekšas - 2:0. Perioda vidū, 49 sekunžu laikā ar divām rezultatīvām piespēlēm vairākumos atzīmējoties Gudro, Kirils Marčenko un Patriks Laine ar raidījumiem no abiem iemetienu apļiem guva vārtus un panāca 2:2.

Līdz otrā perioda beigām "Flames" atgriezās vadībā, 17.minūtē ar precīzu metienu pretī vārtiem izceļoties Endrū Mandžapanem. Trešās trešdaļas piektajā minūtē pēc izgājiena divatā pret vienu aizsargu Būns Dženers pats izšķīrās par metienu un izlīdzināja rezultātu.

Pamatlaiks noslēdzās neizšķirti un spēle turpinājās papildlaikā, kura trešajā minūtē Gudro pie pretinieku zonas zilās līnijas nenoturēja ripu, mājinieki aizslidoja pretuzbrukumā divatā pret vienu pretinieku un Dilons Dibē pēc Mandžapanes piespēles panāca 4:3.

Laine un 2021.gadā Rīgā notikušā pasaules čempionāta vērtīgākais spēlētājs Mandžapane maču noslēdza ar trīs rezultativitātes punktiem.

Video: "Blue Jackts" - "Flames" mača spilgtākie momenti

"Blue Jackets" ar 31 punktu 47 mačos ir pārliecinoši pēdējā, 16.vietā Austrumu konferencē, bet "Flames" ar 55 punktiem 48 cīņās ir septītā Rietumos.

Kolumbusas vienība turpinās izbraukuma tūri līgas ziemeļrietumos, šonedēļ tiekoties arī ar Edmontonas "Oilers", Vankūveras "Canucks" un Sietlas "Kraken" komandam.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu