"Man tik briesmīga loma nekad dzīvē nav piedāvāta." Varis Vētra par lomu jaunajā detektīvseriālā

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Zane Bitere/LETA

Aktieris, dziesminieks un dzejnieks Varis Vētra ticis pie lomas daudzsēriju filmā "Nelūgtie viesi". Par savu lomu viņš gan neizsakās diez cik labi, bet tam ir savi iemesli, ar kuriem viņš iepazīstināja sarunā ar "Apollo.lv" filmas pirmizrādē.

Pēc ballītes kādā viesu mājā meža ielokā tiek atrasts miris jubilārs – 27 gadus vecais Valters, teikts daudzsēriju filmas "Nelūgtie viesi" anotācijā.

Seriālā piedalās lielisks aktieru ansamblis, un būtiska loma šajā projektā tikusi arī dziesminiekam, dzejniekam un aktierim Varim Vētram. Viņš atveido nogalinātā Valtera tēvu.

Satiekot Vari Vētru filmas pirmizrādē, viņš dalījās ar iespaidiem par savu lomu un filmēšanas procesu, kas bijis ļoti spraigs un emocionāli smags.

"Man tik briesmīga loma nekad dzīvē nav piedāvāta," paziņo Vētra.

"Aktieru provēs man piedāvāja citas lomas tekstu, viņi teica, ka tā darot. Pēc kāda laika saņēmu ziņu, ka lomai esmu apstiprināts. Tobrīd veidotāji teica, ka scenārijs vēl ir tapšanas procesā, bet tiku iepazīstināts ar aptuveno stāstu, par ko esmu ļoti pateicīgs," paskaidro aktieris.

Viņš paskaidroja, kāpēc sauc savu lomu par briesmīgu: ""Pirmajā "Nelūgto viesu" sērijā es zaudēju dēlu un visu turpmāko filmu, ieskaitot pēdējās epizodes, esmu nepārtrauktā briesmu stāvoklī." Man blakus ir sieva, kura ir zaudējusi dzīves jēgu, un tas numurs kopā ir tāds, ka - iedomājieties, es agri no rīta vēl pirms saullēkta pieceļos, aizbraucu uz Kandavu, mēs filmējam - tur vienas, otras, trešās briesmas. Sieva ir jāmierina, tad atkal ir briesmas, bet pēc 16 aktīvām filmēšanas stundās dienas beigās es esmu pilnīgi beigts - ne no tāda fiziska noguruma, bet gan emocionāla smaguma," par pieredzi filmēšanas laukumā viņš teic.

"Man katrā ziņā šī loma bija smaga, tas nebija viegli."

"Pēc projekta pabeigšanas satiku vienu no skatuves kolēģēm un teicu, ka man beidzās depresija, lai gan man nemēdz tāda būt, bet ar to es gribu teikt, ka filmēšanas process, tas stāsts - man tas bija smagi. Nemaz nerunājot par to, ka pēc 16 stundu garās filmēšanas man ir arī sava dzīve un citi darbi," dalās Vētra.

"Apollo.lv" jau vēstīja, ka 16. janvārī  "Digital Art House" telpās norisinājās daudzsēriju filmas "Nelūgtie viesi" pirmizrāde, kas pulcēja aktierus, detektīvžanra fanus un sabiedrībā pazīstamas personas.

Foto: "Nelūgto viesu" pirmizrāde

Gandrīz visas daudzsēriju filmas "Nelūgtie viesi" epizodes ir uzņemta Kandavā. Arī šī daudzsēriju filma "Nelūgtie viesi", līdzīgi kā "Bezvēsts pazudušās", būs astoņās sērijās, bet devītā būs dokumentāla filma par to, kā tapa projekts. 

Lasiet zemāk, ko par filmēšanas procesu atklāja projekta producente Lelde Kovaļova.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu