Kāzas cirkā. Raidījuma "900 sekundes" moderatore Kristīne Stakena atkāj pārsteidzošus faktus par savām kāzām

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Kristīne Stakena/ Facebook

Pērnā gada nogalē par precētu sievu kļuva raidījuma "900 sekundes" moderatore, pasākumu vadītāja, producente un influencere Kristīne Komarovska, pieņemot vīra uzvārdu un kļūstot par Kristīni Stakenu. Viesojoties "Youtube" raidījumā "Generation Famous", Kristīne atklāja interesantas detaļas par abu kāzām.

Nupat apritējis pirmais mēnesis laulībā. Lūgta ieskicēt, kā pagāja īpašā diena, Kristīne saka: "Diena bija ļoti mīļa un mierīga, un mēs apprecējāmies cirkā."

Ar foto no ceremonijas viņa dalījusies savā "Instagram" profilā.

Ņemot vērā gūto pieredzi, vadot kāzas, Kristīne nav vēlējusies iet tradicionālo ceļu. "Es gribēju, lai manas kāzas ir brīnums man un maniem tuvākajiem cilvēkiem." Es gribēju, lai ir kas tāds, ko tu nekad negaidi no kāzām. Un domāju, ka mums izdevās izdarīt kaut ko, ko nekad neviens nebija darījis kāzās. Tā bija maģija, sajūtas. Tagad atskatoties, nesaprotu, kā es to visu realizēju. Mēs nolēmām precēties tikai mēnesi pirms kāzām, atklāta ir Kristīne.

Viņa turpina: "Es gribēju kaut ko, kas ir tikai mūsu. Vienu dienu viņš atnāca mājās un es biju sagatavojusi prezentāciju un teicu: "Es nezinu, kā, bet nosapņoju visu šo.""

Kristīne sava topošā vīra acīs redzējusi uguntiņu, un abi lēma gredzenus mīt saulgriežos, un nozīmīgais lēmums nāca tikai mēnesi pirms kāzām. "Es domāju, kāpēc gaidīt. Es taču neprecos bilžu dēļ pļavā vai mežā. Laikam mums abiem tai mirklī bija tā sajūta."

Abi apprecējās cirkā, un, kā izrādās, cirks nemaz nebija vēl vēris savas durvis apmeklētājiem, tomēr Kristīnei izdevies realizēt vīziju par savām ideālajām kāzām. "Es uzskatu, ka mazliet iesvētīju cirku ar mīlestību," noteica Kristīne.

Vēl viens interesants fakts ir arī tas, ka kāzu dienā Kristīne vilka divas kāzu kleitas. Abas esot bijušās īstās.

Kristīnes vīrs ir uzņēmējs Māris Stakens. Abi kopā ir četrus gadus.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu