Piedzīvojumi Romā. Latvijas slavenības piedalās jaunā ceļojuma šovā "Zemīt, paveries"

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: publicitātes

Televīzijas ekrānos jau pavisam drīz būs redzams jauns šovs par ceļošanu "Zemīt, paveries", kurā divi pāri dosies ceļojumā un baudīs izvēlēto galamērķi no dažādiem aspektiem. Pirmajā ceļojumā uz saulaino Romu dosies aktrise un uzņēmēja Agnese Zeltiņa ar savu draudzeni Darju, kā arī modele, radio personība Māra Sleja ar savu draugu Jāni.

Visai kolorītās slavenības ar saviem pāriniekiem šaurajās Romas ielās piedzīvos gan kārtīgu iepirkšanās drudzi, gan ar ceļošanu saistītas nesaskaņas, taču visām pāri - īstu sacensības garu.

Spēles galvenā balva – pašu un pretinieku ceļojuma laikā neiztērētā nauda.

Māra Sleja par piedalīšanos teic: "Līdz šim visiem ceļojumu raidījumiem biju atteikusi, bet šoreiz interesanta šķita ideja par "ceļošanu citādāk", naudas ietaupīšanu un mērķi sasniegt labāko rezultātu par mazāko budžetu!"

Naudas taupīšana šajā šovā ieņems lielu lomu, jo par piešķirto budžetu – 1000 eiro uz četrām dienām dalībniekiem ir gan jāietur maltītes, gan jāapskata tūristu iecienītie apskates objekti.

Un kāds gan ceļojums bez šopinga. To pēc pilnas programmas varēs izbaudīt gan Agnese Zeltiņa kopā ar savu draudzeni Darju, paviesojoties kādā apģērbu veikalā, gan Māra Sleja ar Jāni dodoties pēc vinila platēm. Jautājums, vai viņiem būs iespēja tērēt savu vai pretinieku budžetu? 

Par ceļošanu teic Agnese: "Ceļojuma partnera izvēle ir svarīga. Šim cilvēkam ir mazliet jāsaprot, kas ar cilvēkiem notiek stresa apstākļos, kāds ceļojums priekšā gaidāms. Man līdzi bija cilvēks, kurš arī saprot šos noteikumus, kurš palīdz un atbalsta. Ceļojums mūsu attiecības tikai stiprināja."

Ceļojuma laikā abas komandas tiks izaicinātas ar dažādiem uzdevumiem, bet galvenais - gan dalībniekiem, gan zvaigznēm būs iespēja paskatīties uz gala mērķi ne tikai no tradicionālajiem skatu punktiem un apskatīt ne tikai populārākos apskates objektus. 

Kā jau īstā ceļojumā neiztikt arī bez domstarpībām, kas radīsies ceļotāju starpā. Kas notiks īsi pirms došanās pirmajā vakarā uz vakariņām? To skatieties jau "Zemīt paveries" 1.epizodē. 

Romas piedzīvojums būs kā sulīga pica, ārpusē kraukšķīgiem notikumiem un pilsētas skatiem pilna, bet iekšpusē sulīgiem iespaidiem un notikumiem bagāta. Šovs "Zemīt, paveries!" jau no 3. februāra izklaides platformā "Tet TV+" un no 4. Februāra sestdienās plkst. 20.30 kanālā 360TV"!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu