"Televīzijā ienācu kā balta lapa." Aivis Ceriņš par deviņiem gadiem televīzijā (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Nupat apritējuši deviņi gadi, kopš TV ekrānos nonācis raidījums "Preses klubs", un Aivis Ceriņš raidījumu vada no pirmās dienas - 2013. gada 18. janvāra. Ceriņš sarunā ar izdevumu "Privātā Dzīve" atskatās uz padarīto un atklāj interesantus faktus par savu profesionālo karjeru.

"Raidījums man ir kā izauklēts bērns. Tā mērķis nav pazemot vai diskreditēt, bet gan četratā forši izrunāt aktualitātes," saka TV24 "Preses kluba" vadītājs.

"Baisi pat kļūst, kad padomāju, cik nenormāli ātri viss notiek. Pa šo laiku esmu paspējis apprecēties, ģimenē piedzimuši divi bērni. Novadīts vairāk nekā 2000 raidījumu, bet, atceroties "Preses kluba" sākumu,

jāatzīst – televīzijā ienācu kā balta lapa.

Labi, televizoru kādreiz paskatījos, bet iemaņu vadīt raidījumu man nebija. Pēc profesijas esmu būvdarbu vadītājs, ar to arī nodarbojos – cēlām un renovējām mājas un dzīvokļus. Es arī tagad būvniecībai neesmu galīgi metis mieru, bet tas jau ir cits stāsts," atklāj Aivis.

Aivim joprojām atmiņā ir pirmais raidījums. "Studija bija turpat, kur tagad, – Blaumaņa ielā –, bet citā daļā. Tur iepriekš bija muzikālais teātris "Artelis", un telpas ilgu laiku netika izmantotas. Viss bija pieputējis. Tā kā bija ziema, telpas bija izsalušas.

Mums pat krūžu toreiz nebija. Tēju, lai sasildītos, dzērām no alus kausiem.

Brr… Studijā bija tik auksts, ka garaiņi vēlās no kausiem. Sēdējām tādos kā ķēniņa Tālivalža krēslos pie Drakulas laika galda ar samta virsmu. Viesos bija Andris Bulis un Liene Greifāne. Par ko runājām, vairs nepateikšu. Taču skaidrs, ka par to, kas tajā dienā bija aktuāls, jo visus šos gadus "Preses klubs" spējis noturēt aktualitātes latiņu," teic Aivis.

Vairāk lasi izdevuma "Privātā Dzīve" 24. janvāra numurā.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu