Lidostā "Rīga" aizturēts meklēšanā izsludināts Latvijas pilsonis

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Zane Bitere/LETA

Otrdien, 24. janvārī, uz valsts ārējām robežām un valsts iekšienē Valsts robežsardzes amatpersonas konstatēja 34 likumpārkāpējus, tostarp meklēšanā izsludinātu Latvijas pilsoni.

Lidostas "Rīga" robežkontroles punktā tika atklāts viens no Latvijas izceļojošs Latvijas pilsonis, kurš atrodas policijas meklēšanā.

Persona aizturēta un nodota Valsts policijas amatpersonām.

Savukārt ieceļošana liegta pieciem ārzemniekiem.

Grebņevas, Terehovas, Silenes un Lidostas "Rīga" robežkontroles punktā ieceļošana Latvijā liegta vienam Moldovas pilsonim, jo ārzemniekam liegts ieceļot Šengenas valstu teritorijā, un vienam Indijas pilsonim. Ārzemniekam nebija derīgas vīzas vai uzturēšanās atļaujas.

Vēl vienam Krievijas, vienam Lietuvas pilsonim un vienam Ukrainas pilsonim ieceļošana Latvijā liegta drošības apsvērumu dēļ. Personas atgrieztas uz izceļošanas valsti.

Veicot imigrācijas kontroles pasākumus valsts iekšienē, Valsts robežsardze ieceļošanas vai uzturēšanās noteikumu pārkāpumi konstatējusi astoņām personām - diviem Gruzijas, diviem Uzbekistānas, vienam Igaunijas, vienam Lietuvas, vienam Ukrainas un vienam Šrilankas pilsonim.

Par pārkāpumiem transportlīdzekļu un kuģošanas līdzekļu ekspluatācijas jomā Valsts robežsardzes amatpersonas saukušas pie administratīvās atbildības vai liegušas šķērsot robežu 13 personām - četriem Latvijas, diviem Igaunijas, diviem Moldovas, vienam Krievijas, vienam Baltkrievijas, vienam Azerbaidžānas, vienam Kazahstānas un vienam Ukrainas pilsonim.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu