VIDEO ⟩ "Oskara" cienīga simulēšana - "Lakers" aizsargs Beverlijs laukumā izcēlies ar aktiermākslu (91)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Patriks Beverlijs
Patriks Beverlijs Foto: AFP/SCANPIX

Ar ļoti uzskatāmu simulēšanu aizvadītās nakts Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) mačā izcēlies Losandželosas "Lakers" aizsargs Patriks Beverlijs.

Losandželosas "Lakers" principiālā cīņā savā laukumā ar 115:133 (30:37, 24:40, 28:21, 33:35) piekāpās Losandželosas "Clippers" basketbolistiem.

Šajā mačā uzmanības centrā, protams, bija Lebrons Džeimss, kurš atzīmējās ar 46 punktiem. Tomēr interneta vidē popularitāti guvis arī video ar Patrika Beverlija aktiermākslu otrās ceturtdaļas ievadā.

Beverlijam caurgājienā bumbu no rokām izsita "Clippers" aizsargs Terenss Menns, aizskrienot ātrajā uzbrukumā. Beverlijs mirkli pēc bumbas zaudēšanas saķēra seju, mēģinot parādīt tiesnešiem, ka uzņēmis sitienu.

Arī mača komentētājs Džefs van Gandijs uzsvēra Beverlija lielisko aktiermākslu šajā epizodē.

Beverlijs savas karjeras laikā ir iemantojis neatlaidīga un brīžiem pat kaitinoša pretspēlētāja slavu, kurš reizi pa reizei izceļas ar visnotaļ uzskatāmu aktiermākslu laukumā.

"Lakers" šobrīd ar 22 uzvarām 48 spēlēs ierindojas Rietumu konferences 12. vietā, savukārt "Clippers" ar 26 panākumiem 50 mačos ir piektie.

Komentāri (91)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu