Ceturtdienas horoskops: 26. janvāris

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: JeannieR/Shutterstock

Horoskopi ceturtdienai, 26. janvārim.

AUNS

Diena ir piemērota, lai uzņemtos kaut ko jaunu, sāktu mācīties, apmeklētu dažus profesionālus pasākumus. Iespējamas pavisam trakas un fantastiskas idejas. Neatsakies no tām arī tad, ja kāds kritizē.

VĒRSIS

"Nu kā var nesaprast?" Vērsis pukosies. Profesionālajā jomā grūtāk panākt vienošanās, nekā sākotnēji cerēts, un kaitinās līdzcilvēku neizpratne. Svarīgās lietas atliec uz citu dienu.

DVĪŅI

Ja no rīta garastāvoklis var būt mazliet nīgrs, dienas gaitā tas uzlabosies. Viegli sapratīsies ar kolēģiem vai biznesa partneriem. Vakars sola patīkamu tikšanos ar draugiem vai neaizmirstamu romantisku randiņu.

VĒZIS

Veiksmīgs laiks darījumu slēgšanai, un ar finansēm saistītu jautājumu risināšanai. Kāds varbūt saņems darba piedāvājumu, kas sola peļņas pieaugumu.

LAUVA

Darba jautājumu apspriešana būs auglīga un patīkama. Tevi uzmanīgi uzklausīs arī tie cilvēki, kuri iepriekš bijuši skeptiski noskaņoti. Iespējama negaidīta tikšanās.

JAUNAVA

Vari apspriest svarīgus jautājumus, un runāt ar cilvēkiem, kuru viedoklis tev ir ļoti svarīgs. Personības šarms palīdzēs atrisināt lietišķos jautājumus.

SVARI

Būs jādara ne tikai savi, bet arī citu cilvēku darbi. Tu esi izpalīdzīgs un kādam tiešām nepieciešams atbalsts. Bez ilgām pārdomām noliksi visu pārējo malā. Dots devējam atdodas.

SKORPIONS

Neatliec svarīgos darbus, jo ir iespējas sasniegt labus rezultātus. Dienas gaitā iespējami patīkami notikumi un iedvesmojošas ziņas no sen nesatiktiem cilvēkiem.

STRĒLNIEKS

Kādi cilvēki nozuduši no tava redzesloka? Ir labvēlīgs brīdis, lai atjaunotu vecās saites, un arī izlīgtu, ja bijis kāds strīds. Vakarā mierīgi atpūties un noskaņojies uz pozitīvas nots.

MEŽĀZIS

Veiksme lietišķajos jautājumos. Ja esi domājis par darba maiņu, izpēti piedāvājumus tīmeklī. Ja svarīgs privātais bizness – meklē jaunus ceļus un iespējas. Svarīgi, lai ir apņēmība un neatlaidība.

ŪDENSVĪRS

Jāatrisina sarežģīti jautājumi, kas svarīgi ir ne tikai pašam, bet arī tuviniekiem. Darba tēma paliks otrajā plānā. Vari konsultēties ar zinošiem cilvēkiem, tomēr paļaujies vairāk pats uz saviem spēkiem.

ZIVIS

Sekmīgs laiks saziņai, svarīgām sanāksmēm un prezentācijām. Pats varbūt būsi pārsteigts par to, cik ļoti uzmanīgi tevī klausās. Ir iespēja sadraudzēties ar cilvēkiem, ar kuriem iepriekš bijušas tikai formālas attiecības

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu