Brīdinājums!

Apstiprinu, ka esmu vismaz 18 gadus vecs!

VIDEO ⟩ "Parādi savu gailīti, redzēsi manas jaukās krūtis." Puskailas sievietes internetā šantažē latviešu vīriešus (5)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: "Bez tabu".

Raidījuma "Bez tabu" skatītājs, kurš plašākai sabiedrībai nevēlas atklāt savu vārdu, "Facebook" atsaucās kādas Kristīnes sāktai sarunai. Sievietes profilā redzamas vairākas bildes, norādīts, ka dzīvo Rīgā. Tāpat draugu lokā ir arī vairāki Latvijas iedzīvotāji, kā arī ar Mārtiņu kopīgi draugi.

Mārtiņš ziņu no jaunietes Kristīnes saņēma kādā sestdienā deviņos no rīta un nekavējoties steidza atbildēt.

Pēc brīža Kristīne vīrietim piezvanīja video zvanā. Mārtiņš video sarunu savā telefonā ierakstīja un to nodeva "Bez tabu" rīcībā. It kā Kristīne, kas nepavisam nelīdzinās attēlos sociālajā platformā redzamai jaunietei, čato apakšveļā.

Kristīne liek demonstrēt, ka Mārtiņš atrodas vannasistabā. Vīrieša iedrošināšanai tiek novilkts krūšturis un sieviete sāk sevi aiztikt.

Pēc neliela brīža sieviete Mārtiņam telefonā nodemonstrēja bildes un video ar viņa atkailināto gorīšanos kameras priekšā.

"Nē, nu forši…" Mārtiņš uzrakstīja Kristīnei.

Vīrietim tiek norādīts, ka nedrīkst izslēgt kameru un pārtraukt sarunu. 

"Ja jūs mani bloķēsiet, redzēsiet, uz ko esmu spējīga ar šo kailo video. Jūs zaudēsiet cieņu, ģimenes dzīvi, darbu. Samaksājiet 2500 eiro nevalstiskai organizācijai, kas rūpējas par nepilngadīgiem bērniem Āfrikā. Strādāju viņu labā," sacīja sieviete.

Policijā gadu gadiem pēc palīdzības vēršas cietušie, no kuriem izspiež naudu pēc kailfoto iegūšanas. Saukt pie atbildības ārzemēs bāzētu grupējumu ir sarežģīti. Cietušajiem iesaka nekādā gadījumā nepārskaitīt naudu.

Valsts policijas Prevencijas vadības nodaļas vecākā speciāliste Sanda Gailāne stāsta: "Diemžēl Valsts policijā iedzīvotāji vēršas reti. Lielākā daļa cietušo baidās, viņiem ir kauns, tādēļ pat nemeklē palīdzību.

Mums ienākošo ziņojumu par šādiem gadījumiem ir maz, bet ir. Naudas nosūtīšana šantāžistam negarantē to, ka bildes netiks publicētas, ka pēc tam neprasīs atkal naudu. Neturpiniet saraksti, vērsieties Valsts policijā. Iesakām nedalīties ar saviem kailfoto."

Komentāri (5)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu