Zutis atklāj, kāpēc gandrīz gadu slēpa jaunās attiecības

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Jānis Škapars/TVNET

Lai gan par boksera Kristapa Zuša un tiktokeres Elīnas Pakalnes attiecībām mēļoja jau labu laiku iepriekš, tikai piekrītot dalībai šovā "Slavenības. Bez filtra", Zutis beidzot atklāja, ka abus vieno ne tikai draudzīgas, bet arī romantiskas attiecības. Viņš sarunā ar izdevumu "Privātā Dzīve" skaidro, kāpēc visu šo laiku jaunās attiecības neafišēja.

Jau iepriekš ziņots, ka, piekrītot dalībai šovā, Kristaps un Elīna Pakalne beidzot oficiāli atzina, ka nu jau gandrīz gadu ir kopā ne tikai kā kolēģi, bet arī kā pāris. Tāpat viņi atklāja, ka ir uzsākuši kopdzīvi.

"Mūsu mērķis nebija padarīt dzīvi publisku, tāpēc arī tik ilgi noliedzām mūsu attiecības.

Man kā publiskai personai gan ir baigi sarežģīti kaut ko noslēpt šajā varžu dīķī. Tāpēc kā ir, tā ir.

Kopš novembra ar Elīnu īrējam māju ārpus Rīgas un dzīvojam kopā."

Abus vieno arī mīlestība pret dzīvniekiem. Zutis atklāja, ka abi ir ar "piekabēm" jeb mājas mīluļiem, taču vēl jāpagaida, kad visa kuplā ģimene dzīvos zem viena jumta. 

"Mūsu suņus gan vēl nelaižam kopā. Elīnas kuce šobrīd dzīvo pie manas omes, jo manām suņu meitenēm ir meklēšanās. Taču, tikko tas viss beigsies, sāksim socializēšanos, un ceru – viņas sadzīvos labi."

Uz jautājumu, ar ko viņš skatītājus taisās pārsteigt, bokseris saka: "Ko līdz šim esat redzējuši manos sociālajos tīklos, to redzēsiet arī TV ekrānā. Neko mākslīgi netaisos radīt.

Darīšu tieši to pašu, ko līdz šim ikdienā. Bez baigās cenzūras."

"Apollo.lv" jau vēstīja, ka abi ir kopā kopš 2022. gada februāra, taču kopdzīvi sākuši tagad. "Kopdzīvi ar Elīnu es sāku tāpēc, ka kopā īrēt māju ir lētāk," aizkadrā šova "Slavenības. Bez filtra" jaunās sezonas pirmajās epizodēs pauda Zutis.

Par ko mīlnieki strīdas pašā kopdzīves sākumā, lasiet zemāk.

Vairāk lasi izdevuma "Privātā Dzīve" 24. janvāra numurā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu