Astroloģiska prognoze visām Zodiaka zīmēm no 30. janvāra līdz 4. februārim

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Cristina Conti/Shutterstock

Horoskopi visām Zodiaka zīmēm no 30. janvāra līdz 4. februārim. 

AUNS

Var rasties vēlme kaut ko būtiski mainīt profesionālajā jomā - darbavietu, mērķus, metodes vai biznesa vidi. Doma laba, taču atceries, ka sens ticējums brīdina: "Ātri tikai blusas ķer!" Vajag visu apdomāt un parēķināt, arī atcerēties iepriekšējo pieredzi vai pagātnē pieļautās kļūdas. Kad aina pilnīga, tad var doties uz priekšu. Paļaujies gan tikai uz saviem spēkiem un zināšanām, jo kāds solījumu bārstītājs var pievilt. Nedēļas nogalē palutini sevi ar sportisku pasākumu, SPA vai pirts apmeklējumu un vakariņām labā restorānā. Vajag relaksēties.

VĒRSIS

Šonedēļ ir iespējas sekmīgi paveikt darbus, kas iepriekš ieilguši, līdz ar to būs brīvākas rokas un varēsi plānot ko jaunu. Pēc savas būtības tu esi maratonists ne sprinteris, tāpēc vēlams orientēties uz pasākumiem, kas realizējami ilgtermiņā un ilgtermiņā dod arī stabilus rezultātus. Nebīsties kādus darbus deleģēt citiem – nav viss jādara pašam vai nepārtraukti jālūkojas kādam uz pirkstiem. Svarīgas attiecības ar draugiem un līdzīgi domājošiem cilvēkiem. Brīvajā laikā izklaides un pasākumi, kuros var dzimt arī kopīgas lietišķās idejas.

DVĪŅI

Daudz esi strādājis un rosījies, laiks plūkt gatavos augļus - gan morālā, gan materiālā izteiksmē. Dzirdēsi labus vārdus un ar stāvokli bankas kontā būsi apmierināts, veiksme būs ar tevi arī it kā maznozīmīgās lietās. Ir labs laiks, lai prezentētu idejas, un meklētu atbalstītājus. Pēdējiem būs liela nozīme virzībā uz panākumiem, taču kādā brīdī gan var gribēties izrauties no aizbildnības. Ja šķiet, ka tavs radošais gars tiek ierobežots – izrunājies. Nedēļas nogali rūpīgi saplāno, lai vari paveikt saimniecības darbus un arī atpūsties tā, kā pašam vislabāk tīk.

VĒZIS

Gribētos, lai dienas mazliet vieglākas. Kā jau kārtīgam darba rūķim tev pienākumu nekad netrūkst. Bet vai darbi sadalīti godīgi? Vai kāds uz tava rēķina nav iecerējis paslinkot? Un – vai atalgojums ir adekvāts? Izvērtē situāciju un, ja nepieciešams, pieņem kādu radikālu lēmumu. Maini darbavietu, nozari, attīsti biznesu, paplašini spēles laukumu. Tikai daudz par saviem plāniem nestāsti un citu viedokļus pārāk neņem galvā. Pašam savs ceļš ejams. Dažādas peripetijas iespējamas paziņu lokā – var nākties piedomāt, kurš patiesi īstens draugs, bet kurš tikai par tādu izliekas. Atceries, ka pārmaiņas parasti ir uz labu.

LAUVA

Cieša sadarbība ar tiem, kas jau iepazīti iepriekšējā darbā vai projektos. Ir labi sajust, ka apkārt cilvēki, kam nekas daudz nav jāskaidro, kas saprot no pus vārda un ir gatavi labas idejas vārdā kopā pieņemt vēl nebijušus izaicinājumus. Diezgan svarīga pagātnes pieredze, kas radusies iepriekš, bet vēlams izmantot jaunas tehnoloģijas un metodes, un vajadzības gadījumā mācīties to, kas nepieciešams. Ja arī radīsies kādas grūtības, bez problēmām tās pārvarēsi. Brīvajā laikā labprāt satiksies ar cilvēkiem, kam līdzīgi pasaules uzskati un prioritātes. Var izveidoties jauna draudzība.

JAUNAVA

Profesionālā joma paņems vairāk laika, nekā sākotnēji esi plānojis. Darbā iespējama jauna kārtība, pārmaiņas un var arī atklāties kādi trūkumi līdzšinējos procesos. Tas darīs mazliet nervozu, it īpaši tad, ja vadība dos uzdevumus, kas nesakrīt ar tavu skatījumu un risinājumiem. Ļoti svarīgi uzticēties cilvēkiem, ar kuriem kopā tu strādā - kolēģiem, biznesa partneriem. Beigu beigās rezultāti būs labi. Ārpus darba dažādas aktivitātes: kādam radīsies interese mācīties valodas, kādam apgūt tehnoloģijas, kāds atklās jaunu, aizraujošu hobiju.

SVARI

Jo vairāk ideju, jo vairāk iespēju. Šonedēļ ir vērts domāt tā, ka "galva krakšķ", un arī atskatīties pagātnē - varbūt bijusi kāda laba iecere, kas nav realizēta. Ja esi noskaņots ķerties pie darba, tad labāk to darīt vienam. Liela burzma un daudz padomdevēju var radīt jukas un novirzīt no mērķa. Profesionālajā vidē iespējamas kādas pārmaiņas – lai notiek, kā notiek, bez vajadzības neiesaisties. Nedēļas nogalē vislabākā atpūta mājās. Saviesīgas aktivitātes gandarījumu nesniegs, tikai velti iztērēsi laiku. Ja arī daudz saimniecības darbu, jebkurā gadījumā: kad rokas strādā, galva atpūšas.

SKORPIONS

Lai sasniegtu profesionālos mērķus, jāliek lietā zināšanas un arī personības harizma. Cilvēki novērtēs tavu pieredzi un padomus. Iespējams, atrisināsi jautājumus, kas iepriekš iestrēguši un iegūsi domubiedrus, kas kopā ar tevi gatavi doties pretī jauniem izaicinājumiem. Taču neaizmirsti par paškritiku: pašam pret sevi jābūt visaugstākajām prasībām. Ceļā var gadīties skauģi vai baumotāji – turies no tādiem pa gabalu un neapspried savus plānus ar ko pagadās. Brīvdienās apdari saimniecības darbus un pievērsies privātajai dzīvei. Iedvesmojoši un romantiski brīži.

STRĒLNIEKS

Pret darba pienākumiem, norunām un saistībām izturies atbildīgi, un aiz labas sirds neuzņemies to, ko grūti izpildīt. Labāk atteikt, nekā sagādāt kādam vilšanos. Turklāt darbā centies turēties pie stingri noteiktas kārtības un plāna, jo var sākties "mētāšanās" no viena pienākuma pie cita un tad kaut kas paliks nepaveikts. Ja esošajā vietā jūties sevi izsmēlis, tad jālūkojas pēc jauniem plašumiem – meklē, kur labāk vari izpausties un kur lielāks atalgojums. Brīvdienās dodies ceļojumā vai baudīt ziemas sportiskās aktivitātes. Sekmīgs laiks arī saimniecības darbiem un mājas viesībām.

MEŽĀZIS

Apgūsti jaunas prasmes, tas palīdzēs darbā produktīvi atrisināt jautājumus, kas iepriekš sagādāja grūtības vai šķita vispār neatrisināmi. Ir iespējas palielināt ienākumus, bet attiecībā uz izdevumiem jānosaka prioritātes, kam tērēt vispirms un kas var pagaidīt. Nebūtu vēlams uzņemties kredītsaistības, jo drīz vien var rasties tā netīkamā sajūta, ka banka "elpo pakausī". Iespējami dažādi notikumi, kas liek paraudzīties uz lietām plašākā kontekstā un iegūt labu pieredzi. Privātajā dzīvē jāgādā par saticību – neuztiep savu viedokli un neapvainojies par niekiem.

ŪDENSVĪRS

Brīžiem sajūta, ka akmens pret kalnu jāveļ un plāni bremzējas. Tas normāli, jo mēdz būt periodi, kad jāapstājas, jāpadomā, jāizvērtē. Vai ceļš pareizs? Vai mērķi un līdzekļi īstie? Šajā nedēļā labāk pievērsies plānošanai, ideju ģenerēšanai, projektu rakstīšanai – sagatavojies jaunam izrāvienam. Un īpašu uzmanību pievērs finansēm – svarīgi aprēķināt un izvērtēt iespējamo peļņas potenciālu. Nedēļas nogalē, iespējams, būs jātiek galā ar dažiem sarežģītiem sadzīves jautājumiem: kaut kas jāremontē vai jāpalīdz radiniekiem. Brīvajiem ļaudīm sirdī var iekrist ugunīga dzirkstelīte.

ZIVIS

Šonedēļ darbā izdosies sakārtot jautājumus, kas iepriekš sagādāja galvassāpes. Par to būs prieks ne tikai pašam, bet arī visam kolektīvam. Pārsteigsi ar idejām un jaunu pieeju, kas sola labus rezultātus ilgtermiņā. Ja kāds ļoti kritizē, neņem galvā – ar to muti, visticamāk, runā skaudība. Lieliska nedēļa sabiedriskām un saviesīgām aktivitātēm: kāds iesaistīsies labdarībā, kāds rīkos prezentāciju, kāds organizēs salidojumu... Būsi kompānijas dvēsele un cilvēki ļoti labprāt ar tevi komunicēs. Dienu trauksmainajā virpulī atceries arī par atpūtu. Nedēļas nogalē derētu apmeklēt SPA, masāžu, baseinu vai ko citu, kas palīdz atslābināties un harmonizē

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu