FOTO ⟩ Vaits taupa uz fotogrāfiem? UFC savā mājaslapā bezkaunīgi "fotošopē" čempionus

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Džamāls Hills
Džamāls Hills Foto: AP/Scanpix

Interneta lietotāji slaveno jaukto cīņas mākslu (MMA) organizāciju pieķēruši pamatīga "haltūrā", norādot "fotošopa" izmantošanu mājaslapā redzamajos čempionu attēlos.

Runa ir par nesen kronētā pirmā smagā svara čempiona Džamāla Hila un 77 kilogramu divīzijas čempiona Leona Edvardsa attēliem UFC oficiālajā mājaslapā.

Zemāk attēlotajā kadrā redzams, ka gan Hils, gan Edvardss ir "nozaguši" Kamaru Usmana labo roku, ar kuru viņš tur čempiona jostu. Visu trīs cīkstoņu attēli ir ņemti no oficiālās UFC mājaslapas. Protams, Usmanam šobrīd oficiālajā mājaslapā ir cits attēls, jo viņam čempiona titulu atņēma jau pieminētais Edvardss, bet iepriekš blakus Usmana vārdam ilgus gadus gozējās tieši šis kadrs.

Foto: Twitter/@Sa_Gwang

Pievērsiet uzmanību vēnām plaukstas tuvumā, kā arī tricepsa muskulim un īkšķa novietojumam. Visi trīs šie aspekti cīkstoņu attēlos ir identiski. Tiesa, Hila gadījumā UFC vismaz ir pielāgojusi ādas toni un tetovējumu uz labā pleca.

Šāda situācija ar attēliem, visticamāk, radusies viena iemesla dēļ - gan Hils, gan Edvardss vēl nav aizvadījuši cīņu pēc titula izcīnīšanas. Protams, cīkstoņus ar pārsistām uzacīm un "zilām" acīm nevajadzētu likt mājaslapā, tāpēc viņi uzreiz pēc cīņām nepozē attēliem, kas paredzēti mājaslapai.

Tas izskaidrotu, kāpēc Hila ķermeni joprojām "rotā" Usmana roka. Viņš par čempionu kļuva vien aizvadītajā nedēļas nogalē. Bet Edvardss Usmanu nokautēja pērnā gada 21. augustā. Vai tiešām pa šo laiku nav iespējams sarīkot jaunu fotosesiju?

Arī vidējā svara čempions Alekss Pereira pēc jostas izcīnīšanas nav devies oktagonā, bet viņam UFC mājaslapas attēlā tomēr ir pašam savas ekstremitātes. Acīmredzot Pereiras gadījumā UFC tomēr nav noslinkojuši.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu