Otrdienas horoskops: 31. janvāris

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: sutadimages/Shutterstock

Horoskopi otrdienai, 31. janvārim.

AUNS

Paļaujies tikai uz saviem spēkiem un zināšanām, jo kāds solījumu bārstītājs var pievilt. Laba diena jaunam izrāvienam darbā vai biznesā - parādīsi, uz ko esi spējīgs.

VĒRSIS

Nebīsties kādus darbus deleģēt citiem – nav viss jādara pašam vai nepārtraukti jālūkojas kādam uz pirkstiem. Vajag nedaudz laika, lai apdomātu jaunas idejas.

DVĪŅI

Daudz ideju, un sekmīga sadarbība, taču kādā brīdī gan var gribēties izrauties no vadītāju aizbildnības. Ja šķiet, ka tavs radošais gars tiek ierobežots – izrunājies. Tas pats attiecas arī uz biznesa partneriem.

VĒZIS

Var rasties jaunas lietišķās idejas. Taču daudz par saviem plāniem nestāsti un citu viedokļus pārāk neņem galvā. Pašam savs ceļš ejams un pats zināsi kā pareizāk rīkoties.

LAUVA

Vēlams darbā izmantot jaunas tehnoloģijas un metodes, un vajadzības gadījumā mācīties to, kas nepieciešams. Ja arī radīsies kādas grūtības, bez problēmām tās pārvarēsi.

JAUNAVA

Ļoti svarīgi uzticēties cilvēkiem, ar kuriem kopā tu strādā - kolēģiem, biznesa partneriem. Beigu beigās rezultāti būs labi. Iespējams arī palielināt ienākumus.

SVARI

Atskaties pagātnē - varbūt bijusi kāda laba iecere, kas nav realizēta. Ja esi noskaņots ķerties pie darba, tad labāk to darīt vienam. Liela burzma un daudz padomdevēju var novirzīt no mērķa.

SKORPIONS

Atceries par paškritiku: pašam pret sevi jābūt visaugstākajām prasībām. Ceļā var gadīties skauģi vai baumotāji – turies no tādiem pa gabalu un savus plānus plaši neapspried.

STRĒLNIEKS

Pret darba pienākumiem, norunām un saistībām izturies atbildīgi, un aiz labas sirds neuzņemies to, ko grūti izpildīt. Labāk atteikt, nekā sagādāt kādam vilšanos un pabojāt uzticama cilvēka tēlu.

MEŽĀZIS

Apgūsti jaunas prasmes, tas palīdzēs darbā produktīvi atrisināt jautājumus, kas iepriekš sagādāja grūtības. Iespējami dažādi notikumi, kas liek paraudzīties uz lietām plašākā kontekstā.

ŪDENSVĪRS

Brīžiem sajūta, ka akmens pret kalnu jāveļ un ieplānotie darbi bremzējas. Tas normāli, jo mēdz būt periodi, kad jāapstājas, jāpadomā, jāizvērtē. Nesteidzini notikumus.

ZIVIS

Izdosies sakārtot jautājumus, kas iepriekš sagādāja galvassāpes. Par to būs prieks ne tikai pašam, bet arī visam kolektīvam. Laba diena sabiedriskām aktivitātēm un prezentācijām.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu