"Grūtākās attiecības, kas man ir, tās ir ar Elīnu." Maksims Busels par savu privāto dzīvi

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Mihaila Čehova Rīgas Krievu teātra aktieris, TV3 šova "Dejo ar zvaigzni" uzvarētājs Maksims Busels janvāra vidū nosvinēja savu 30. dzimšanas dienu. Viņš sarunā ar izdevumu "Ievas stāsti" neslēpj, ka viņa nopietnākās attiecības ir ar darbu, savukārt sarežģītākās - ar sirdsdāmu Elīnu.

"Tā ir, ka manas nopietnākās attiecības pašlaik ir ar darbu... Un taisnība, ka intervijās pieminu kādu brīnišķīgu gleznotāju... Jā, es uzskatu, ka Elīna (Arbidāne – red.) ir ģeniāla," par savu sirdsdāmu jauki izsakās Busels.

Tomēr ir kāds bet... Lai gan Elīnu viņš piemin katru reizi, kad ir tāda izdevība, attiecības viņš raksturo kā grūtas: "Sarežģītākās un grūtākās attiecības, kas man ir, tās ir ar Elīnu. Brīžiem domāju, kas ir visforšākais, vissvarīgākais, kas dod laimes sajūtu? Manuprāt, kad tevi pilnīgi saprot un pieņem. Es neko nevaru padarīt – kāds esmu, tāds esmu. Šis dzīves ritms nav par laimīgu, mierīgu dzīvi, bet viņa to pieņem. Varbūt pienāks laiks, kad tā vairs nebūs," atklāts ir aktieris.

Sarunā viņš atklāj, ka domā par ģimeni, viņš kādudien vēlētos arī bērnus. "Tas varbūt būs brīdis, kas daudz ko mainīs, jo bērniem vajag veltīt daudz laika. Tāds gadsimts – mūsu vecāki un vecvecāki gādāja bērnus jaunībā, bet mēs nesteidzamies. Gribas jau arī būt pārliecinātam par sevi, ka spēsim, taču tādas sajūtas vēl nav..."

Viņš arī ieskicē abu attiecības: "Mēs abi centāmies dzīvot normālu dzīvi, bet ar laiku sapratu, ka tā ir sabiedrība, kas nosaka – pareizi ir tā, tā un tā... Bet pareizi ir tā, kā mums abiem ērti!

Un mums ir ērti visu laiku nebūt kopā.

Abu darba grafiki ir tik atšķirīgi: es tikai pēc desmitiem vakarā esmu atpakaļ no izrādēm, bet Elīna ceļas sešos, iet gulēt desmitos, lai strādātu internetveikalā un noķertu dienas gaismu, kad ir jāglezno un jāfočē. Tagad nedzīvojam kopā, jo mums nesakrīt dzīves ritms."

Mēģinot sabiedrības noteikto "normālo dzīvi", abi nonākuši strupceļā: "Kad dzīvojām kopā, mēs iestrēgām sadzīvē, bet tagad baudām, ka ir labi. Un organizējam laimīgu kopābūšanu. Kad ir lielas svinības vai pasākumi, man bieži jautā – kur ir Elīna?

Manī ir miers par to, ka viņas tobrīd nav blakus, jo zinu, ka viņai publiski pasākumi sagādā lieku stresu. Daži ir jautājuši – vai tu to neuztver tā, ka viņa tevi neatbalsta? Tad saku – es zinu, ka viņa mani atbalsta vairāk nekā, piedodiet, jūs visi.

Man ir svarīgi, ka es to zinu un jūtu. Mēs abi jokojam, ka nevaram viens no otra izvairīties, gadi iet, bet mēs neko nevaram padarīt. Jūtas ir jūtas, tur ir kaut kas neizskaidrojams. Neizskaidrojamas enerģijas līmenī."

Pēc dalības šovā daudz tika spriedelēts par Busela attiecībām ar deju partneri Lizu Maniju. Abu starpā bija vērojama "jūtu ķīmija", bet citiem par pārsteigumu Maksims izstāstīja par Elīnu, ar kuru tuvākās vai tālākās attiecībās ir jau vairāk nekā desmit gadus.

Kas par to sakāms bija Lizai un kā viņa jūtas šai sakarā, lasiet tiešsaistes žurnāla "Klik" atklātajā intervijā.

Vairāk lasi izdevuma "Ievas stāsti" 27. janvāra numurā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu