Kristians Ēriksens traumas dēļ laukumā nevarēs doties līdz pat maijam

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Kristians Ēriksens
Kristians Ēriksens Foto: AFP / Scanpix

Anglijas futbola premjerlīgas Mančestras "United" pussargs Kristians Ēriksens potītes savainojuma dēļ visticamāk nevarēs spēlēt līdz maija sākumam, otrdien paziņoja klubs.

Savainojumu dāņu pussargs guva Anglijas Futbola asociācijas (FA) kausa mačā ar "Reading", ko "United" sestdien savā laukumā uzvarēja ar 3:1.

Ēriksens pameta "Old Trafford" stadionu ar kruķu palīdzību, kad spēles laikā viņu bija savainojis "Reading" uzbrucējs Endijs Kerols.

30 gadus vecā dāņa zaudējums var apdraudēt "United" ceturto vietu premjerlīgā un izredzes kvalificēties nākamās sezonas Čempionu līgai.

Komanda rādīja labu sniegumu, panākumu sērijai apraujoties vien 22.janvārī mačā ar līdervienību Londonas "Arsenal" (2:2).

"Paredzams, ka Ēriksens ilgāku laiku nevarēs spēlēt potītes savainojuma dēļ, ko guva FA kausa uzvarā pār "Reading"," teikts "United" paziņojumā.

"Kamēr izmeklējumi turpinās, sākotnējie novērtējumi liecina, ka Ēriksens visticamāk nespēlēs līdz aprīļa beigām vai maija sākumam," teikts paziņojumā.

"United" arī izsaka cerības, ka "Ēriksens varēs atgriezties laicīgi, lai spēlētu lomu izšķirošajās spēlēs".

Pēc 20 spēlēm ar 39 punktiem Mančestras klubs ieņem ceturto vietu līgā. "Arsenal" ir 50 punkti 19 cīņās, bet piektajā vietā, kas vairs nedod tiesības spēlēt Čempionu līgā, esošajai Totenhemas "Hotspur" ir 36 punkti 21 mačā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu