VIDEO ⟩ Kristaps Porziņģis izpelnījies augstas uzslavas no komandas biedriem

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Kristaps Porziņģis un Vess Anselds jaunākais
Kristaps Porziņģis un Vess Anselds jaunākais Foto: AP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) kluba Vašingtonas "Wizards" veidoto sižetu sērijas "Wizards Ultra Access" jaunākajā epizodē centrālā persona ir Kristaps Porziņģis.

Latviešu basketbolists šajā sižetā stāsta par brīdi, kad saprata, ka viņa karjeras nākamais solis ir tieši NBA, kā arī pauda gandarījumu par nonākšanu Vašingtonā.

Sižetā Porziņģi slavē treneri Marčins Gortats, Zeks Getrī, kā arī uzbrucējs Deni Avdija, kurš nesen latviešu basketbolistu nosauca par savu brāli.

"Porziņģis ir unikāls viņa auguma, garuma un metienu realizēšanas spēju dēļ. Viņu ir ļoti grūti nosegt perimetrā, bet viņš arī ir spējīgs tuvāk grozam "sodīt" mazāka auguma spēlētājus," sacīja Gortats, kurš Vašingtonā aizvadīja savas spēlētāja karjeras labākās dienas un šobrīd pilda konsultanta lomu.

Savukārt Getrī izcēla tieši latvieša darbu otrā laukuma galā: "Runās par Porziņģa spējām darīt unikālas lietas uzbrukumā noplok unikālās lietas, ko viņš var izdarīt aizsardzībā. Viņa spēja sargāt savu grozu, kā arī segt spēlētājus perimetrā ir īpaša."

Porziņģa cilvēciskās īpašības izcēla trešā gada spēlētājs no Izraēlas Deni Avdija: "Viņš telpā ienes "dzirksteli". Viņš allaž nāk ar labu enerģiju un sasmīdina cilvēkus."

Runājot par Porziņģa spējām laukumā, Avdija neslēpj pārsteigumu par latvieša labi nostādīto metienu.

"Mani pārsteidz, cik labs ir Porziņģa metiens, ņemot vērā viņa augumu. Metieni pāri aizsargiem vai arī diviem un pat trim sedzējiem reizē... Tas ir trakums," sacīja Avdija.

Porziņģis šajā sezonā vidēji mačā ir atzīmējies ar 22 gūtiem punktiem, 8,8 atlēkušajām bumbām, 2,5 rezultatīvām piespēlēm un 1,6 bloķētiem metieniem.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu