"Man nekad nav bijis tik slikti." Sedokova atklāti par emocionālo sabrukumu (5)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: annasedokova/ Instagram

Ukraiņu populārā dziedātāja un latviešu basketbolista Jāņa Timmas sieva Anna Sedokova kādu laiku bija paņēmusi pauzi no sociālajiem tīkliem. Un tas nav bijis bez iemesla. Kā stāsta pati dziedātāja, viņa raudājusi un jutusies bezspēcīga.

Kādā no īsajiem stāstiņiem Sedokova aprakstīja, kā jutās, atbildot visiem tiem, kuri uztraucās viņas prombūtnes laikā.

"Man nekad nav bijis tik slikti. Bez redzama iemesla. Bez milzīgām problēmām, vienkārši uzdevumi, kuri parasti tika atrisināti viens un divi, likās man kā nepanesams slogs. Man vienkārši bija slikti, gluži tā, it kā kāds būtu nozadzis visu manu enerģiju. Es noslēdzos, neko nepubliskoju, nevienam neatbildēju, es negribēju, lai kāds mani ierauga tik vāju. Man trūka elpas, es raudāju un..." domīgi rakstīja Sedokova.

Foto: annasedokova/ Instagram

Janvāra vidū Sedokova veltīja "Instagram" publikāciju, atklājot savas domas par to, kā tiek galā ar emocionālajiem sabrukumiem: "Es raudu naktīs tāpat kā visi citi. Man ir grūti, tas sāp. Bet, kas mani atšķir no citiem, ir tas, ka es noslauku asaras un dodos tālāk. Lai kas arī notiktu, lai cik nežēlīgi citi rīkotos, viņi nekad nespēs mani salauzt. Esmu stipra, es varu tikt galā ar visu. Manas kļūdas ir daļa no mana ceļojuma. Es izvēlos virzīties uz priekšu katru dienu."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ANNA SEDOKOVA (@annasedokova)

Anna, šķiet, nu atkal ir gatava socializēties, jo dalījusies arī ar padomu, kas noder viņai pašai šādos dzīves brīžos: "Kad ir tik slikti, kad nav spēka, nevajag padarīt visu vēl sliktāku, mierinot sevi ar treknu ēdienu, alkoholu un nevajadzīgu informāciju no sociālajiem tīkliem.

Sporta zāle, svaigi spiesta sula un svaigs gaiss darīs jūsu psihei daudz vairāk laba nekā ieslēgšanās četrās sienās. Un vēl - labi nomierinoši līdzekļi un lūgšanas."

Ikdienā viņa bieži rāda, ka laiku pavada sporta zālē. Ne tikai viena, bet kopā arī ar vīru Jāni.

Komentāri (5)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu