"Man bija liels kauns." Sokolovs atklāj nepatīkamu incidentu fotosesijas laikā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Aleksandrs Sokolovs/ Facebook

Par erotisko foto meistaru dēvētais fotogrāfs Aleksandrs Sokolovs sociālajos tīklos dalījies ar kādu stāstu no fotosesijas, kas liek viņam justies vainīgam pret kādu klienti.

"Protams, šis gadījums nerāda mani no tās labākās puses, bet es jums izstāstīšu un man paliks vieglāk. (nē) Lai gan, es zinu, ka iesaistītā sieviete arī izlasīs un varbūt nedaudz padusmosies uz mani, bet esmu gatavs.

Beidzās "virvju" fotosesija. Virves ir šauras un elastīgas, tāpēc parasti pēc fotosesijas sieviete bez problēmām var apģērbt virsū savas drēbes un iet mājās, taisīt vīram pārsteigumu. Jā. Apmēram 95% sievietes plāno sev kaislīgu randiņu pēc šādas fotosesijas. Diemžēl ir arī 5%, kuras mājās gaida vien kaķis vai pat jūras cūciņa. Šādas meitenes lūdz, lai es pats paņemtu šķēres un nogrieztu nost virves no viņas ķermeņa. Nepatīkami man griezt manu mākslu, bet - ko lai dara, jānogriež.

Sieviete stāvēja ar muguru pret mani. Mēs aktīvi pļāpājam un jokojojām par visādām pikantām tēmām. Es centos to dāmu nesaskrapēt ar šķērēm, tāpēc ar pirkstiem nedaudz nostiepu virvi uz savu pusi. Šņak, šņak un kārtējais mans mākslas darba gabals krīt uz zemes. Sieviete jūtās ar vien kailāka.

Šņak, šņak un es ar šausmām sapratu, ka man rokā ir gara un sasodīti bieza loka no viņas matiem! Spilgti, rudi mati man ir rokā... Bāc! Tik stulbi! Un ko es izdarīju... Es neko viņai neteicu, bet vienkārši iebāzu šķipsnu sev kabatā. Negribējās vairs ar viņu ne jokot, ne flirtēt. Man bija liels kauns, bet es tā arī nepateicu viņai. Varbūt viņa tikai tagad uzzinās, savu stāstu pabeidz Sokolovs.

Fotogrāfa "Instagram" profilā Sokolovs iepazīstina ar fotosesiju cenām: ""Pie loga" kailfoto 250 eiro; "Vannā" 300 eiro; "Ar virvēm" 300 eiro; "Pie loga" kailfoto+veļā 350 eiro, "Pāra" 400 eiro."

"Apollo.lv" jau vēstīja, ka līdzīgā fotosesijā piedalījās arī uzņēmēja un šovu zvaigzne Olga Kambala. Viņa gan par fotosesiju pauda sajūsmu: "Viņš jebkuru sievieti pārvērš par dievieti."

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu