"Tā nav vīrieša cienīga uzvedība." Agrita Bindre netiek vaļā no bijušā mīlnieka Jāņa (11)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums

Šova "Ģimene burkā" zvaigznei Agritai Bindrei-Blumenauai kaislību dzīvē netrūkst. Agrita ar savu jauniņo pielūdzēju Jāni gada nogalē lēma iet katrs savu ceļu. Tomēr izskatās, ka Jānis šai attiecību pārtraukšanai tā arī nav ticis pāri. Savos sociālajos kontos puisis Agritai velta gan mīlas pilnu liriku, gan arī pārmetumus. Agrita atklāj, ka tas vēl nemaz nav ļaunākais. Jānis novērojot viņas māju, mēģinot kontrolēt viņas dzīvi un nemitīgi apberot viņu ar visdažādākā satura ziņām.

Agrita paaicinājusi ciemos savu māsu. Un pie tējas krūzes stāsta par notiekošo: "Tu jau zini, ka Jānis joprojām taisa live "Tiktokā" un gaužas, kaut gan man saka, ka par mani nerunā. Viņš stāsta, ka es viņu krāpjot, melojot viņam." Agrita gan vairākkārt uzsver, ka attiecības ir beigušās, taču izskatās, ka Jānis to nespēj pieņemt.

"Man sūta no malu malām, ka bijušais kavalieris joprojām taisa tiešraides sociālajos tīklos, kur kaut ko par mani stāsta. Viņš neliekas mierā. Tas viss ir tik ļoti satraumējis mani, ka es nolēmu izkratīt savu sirdi," saka Agrita.

Parādā atbildi nepaliek arī Jānis. "Runājot par manām tiešraidēm, ja cilvēki man uzdod jautājumus par Agritu, tad es uzskatu, ka es savos live varu runāt, par ko es vēlos. Ja viņai nepatīk, lai neskatās."

Agrita māsai stāsta, ka saprot Jāni. Viņš pēc šķiršanās piedzīvojot emocionālu sabrukumu, par to liecina arī iesūtītie video, kuros viņš raud un atzīstas mīlestībā, bet Agrita tomēr uzskata, ka šāda rīcība nav vīrieša cienīga. 

Agrita pastāsta, ka šobrīd Jānis ir ļoti nepatstāvīgs savās domās. Vienu brīdi viņš Agritai raksta, lai viss izdodas, ka šī ir viņa pēdējā ziņa, taču pēc stundas atkal atzīstas mīlestībā, sakot, ka bez Agritas nevar dzīvot. 

"Es jūtos kā zem terorakta."

Agrita uzskata, ka Jānis ar viņu manipulē.

Jānis gan pauž, ka savu rīcību par terorizēšanu nosaukt nevar. Viņš vien gribot izrunāties. Mīlnieks ne vien lolo veltas cerības, bet arī apsūdz Agritu krāpšanā. Viņš stāsta, ka uzticami cilvēki esot braukājuši gar Agritas māju un pie tās esot manīts vīrietis. 

"Apollo.lv" jau vēstīja, ka Agrita un Jāni iepazinās klubā un sāka tikties pērn vasaras sākumā. Viņiem ir 20 gadu starpība, taču tas sākotnēji nemaz neesot bijis šķērslis.

Vasaras noslēgumā Jānis Agritai paziņoja, ka dosies peļņā uz Vāciju. Šovu zvaigzne jau tad bažījās par attiecībām no attāluma, taču tapa skaidrs, ka attiecības neizdosies. 

Pērnā gada nogalē Agrita šīm attiecībām pielika punktu.

Vairāk skaties 1188.lv.

Komentāri (11)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu