Pāris, lidojot uz Briseli, savu mazuli pamet Izraēlas lidostā (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Tomsickova Tatyana/Shutterstock

31. janvārī kāds pāris pameta savu mazuli Telavivas lidostā uz reģistrācijas letes – jo izrādījās, ka bērnam nav biļetes, vēsta CNN.

Vecāki, kuru identitāte nav noskaidrota, kopā ar zīdaini reģistrējās aviosabiedrības "Ryanair" lidojumam no Izraēlas Ben Guriona starptautiskās lidostas uz Briseli, Beļģijā.

Foto: ChameleonsEye/Shutterstock

Izrādījās, ka mazulim nav biļetes, un pāris devās uz lidmašīnu, atstājot savu bērnu uz aviokompānijas reģistrācijas letes.

Lieta tika nodota policijai, CNN informēja "Ryanair" pārstāve.

Viņa sacīja: "Šie pasažieri, kas ceļoja no Telavivas uz Briseli, reģistrējās bez rezervācijas savam zīdainim. Pēc tam viņi devās uz drošības pārbaudi, atstājot zīdaini pie reģistrācijas.

Ben Guriona lidostas reģistrācijas aģents sazinājās ar lidostas apsardzi, kas atveda šos pasažierus atpakaļ, un tagad viss ir vietējās policijas ziņā."

Saskaņā ar Ryanair tīmekļa vietni "zīdaiņi var tikt iekļauti lidojuma rezervācijā tiešsaistes rezervācijas procesa laikā". Plānojot ceļot ar zīdaini, vietnē tiek parādīts uznirstošais ziņojums, kurā norādīts, ka ir jāmaksā 25 EUR vai līdzvērtīga summa vietējā valūtā par katru lidojumu vienā virzienā, ko mazulis veic, sēžot pieauguša cilvēka klēpī. Ja pieaugušie vēlas, lai mazulis ceļotu autokrēsliņā, par sēdvietu ir jāmaksā atsevišķi.

Izraēlas lidostas pārvalde apstiprināja lidostā notikušo. Pārvaldes paziņojumā teikts: "Pāris un zīdainis ar Beļģijas pasēm ieradās uz lidojumu 1. terminālī bez biļetes mazulim. Pāris arī ieradās ar nokavēšanos, kad reģistrēšanās lidojumam bija slēgta. Pāris bērnu atstāja bērnu zīdaiņa sēdeklītī un skriešus devās uz drošības pārbaudēm 1. terminālī, mēģinot nokļūt līdz iekāpšanas vārtiem."

Izraēlas policijas pārstāvis telefonsarunā telekanālam CNN sacīja, ka līdz brīdim, kad policija ieradās notikuma vietā, lieta bija atrisināta. Viņš teica: "Bērns bija kopā ar vecākiem, un turpmāka izmeklēšana netiek veikta."

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu