Piektdienas horoskops: 3. februāris

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Anna Ok/Shutterstock

Horoskopi piektdienai, 3. februārim. 

AUNS

Esi apdomīgs naudas lietās. Sargies pieņemt sasteigtus lēmumus attiecībā uz ieguldījumiem vai lieliem pirkumiem. Iegādājoties tehniskas ierīces, pārbaudi kvalitāti.

VĒRSIS

Klāt brīdis, lai parūpētos par savu vēlmju piepildījumu lietišķajā jomā. Taču jābūt piesardzīgam ar partneriem, neieguldi līdzekļus aizdomīgos pasākumos. Un naudas lietas turi kārtībā.

DVĪŅI

Daudz enerģijas prasīs darba lietas. Nevajadzētu ielaisties globālos strīdos ar priekšniecību, un pret jauniem sadarbības piedāvājumiem jāizturas piesardzīgi. It sevišķi tad, ja tie saistās ar ārzemju tēmu.

VĒZIS

Dotas iespējas realizēt dažādas ieceres gan tehniskā, gan radošā jomā. Turklāt – ar to arī normāli nopelnīt. Nauda nenāks viegli un ātri, toties lielas iespējas stabilizēt ienākumus.

LAUVA

Ieklausies savā intuīcijā, kaut arī citi pret taviem plāniem izturas skeptiski un neticīgi. Ir vērts palūkoties pēc jauniem izaicinājumiem karjeras jomā vai nostiprināt esošās pozīcijas.

JAUNAVA

Intelektuālais ieguldījums darbā sola panākumus. Taču darbu gūzmā neatstāj novārtā pedagoģiskos jautājumus, runā un atbalsti savas atvasītes. Kādam iespējama interese par filozofiskām tēmām.

SVARI

Emocijas un prāts būs līdzsvarā. Finanšu jomā jāuzmanās no pārsteidzības un pēkšņiem tēriņiem. Var rasties kāds papildus darba piedāvājums, kas dos labumu.

SKORPIONS

Ienākumi atkarīgi no zināšanām un pieredzes. Izdomāsi netradicionālus un interesantus variantus, kā pavairot peļņu. Tikai nesteidzini procesus – lai viss notiek lēnā garā.

STRĒLNIEKS

Krāsies dzīves pieredze un prātā nāks viedas domas. Būsi labs padomdevējs sev un citiem – gandrīz jebkurā situācijā atradīsi risinājumu. Tikai nesāc kļūt iedomīgs.

MEŽĀZIS

Ar pozitīvismu nokārtosi dažādus jautājumus. Kaut arī piektdiena, šodien daudz padarīsi un par peļņu arī nebūs jāsūdzas. Vari iegādāties kaut ko saimniecībā noderīgu.

ŪDENSVĪRS

Nelabprāt uzklausīsi atšķirīgus viedokļus, it īpaši tad, ja tie ir pretrunā ar taviem dzīves uzskatiem. Turieties tālāk no „rūgumpodiem”, un netērē enerģiju citādi domājošo pārliecināšanai.

ZIVIS

Spēsi iedziļināties norisēs, uzklausīt cilvēkus un palīdzēt ar padomu. Daudz labestības un pozitīvisma. Piemērots laiks sabiedriskām aktivitātēm un saviesīgiem pasākumiem

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu