Stila patruļnieku redzeslokā nonāk pazīstamā psihoterapeite Aina Poiša

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums

Kanāla STV Pirmā! šova "Stila patruļa" redzeslokā nonākusi pazīstamā psihoterapeite Aina Poiša. Šoreiz aizrādījumi vai kompl

Raidījuma vadītāji, digitālā satura veidotāja Jana Bruka (Yana Bruk) un dzīvesstila blogeris Kaspars Bērziņš, uzrunāja Poišu, kura atzīst, ka par raidījumu iepriekš dzirdējusi.

Bruka uzreiz novērtēja Poišas stilu un saskaņotos toņus. Savukārt Bērziņš atzinīgi izteicās par populārās psihoterapeites somu. 

Stiliste Una Bernatoviča aizkadrā atzīst, ka viņai allaž paticis Poišas stils. "Tad, kad viņa vadīja raidījumu, - tāds atšķirīgs, savdabīgs, māksliniecisks. Viņai ar stilu viss ir kārtībā!" saka Bernatoviča.

 "Es domāju, ka Aina nav tas cilvēks, pie kuras stila vajadzētu piestrādāt. Viņai jau ir savs stiliņš, un viņa ar to ir komfortā," tā Bernatoviča. 

Jau ziņots, ka nesen pie STV Pirmā! skatītājiem nonāca modes šova "Stila patruļa" otrā sezona. Tajā piedalās jau iemīļotie un Latvijā vadošie stilisti, piemēram, Žanna Dubska, Aleksandrs Pavlovs, Kašers, Alina Kellere, un nu kompānijai pievienojusies arī daudzu starptautisko konkursu dalībniece un uzvarētāja, starptautiskās kategorijas tiesnese, imidža skolas-studijas "Unastyle" dibinātāja un tautā iemīļotā stiliste Una Bernatoviča.

Vairāk skaties 1188.lv!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu