Elitas Drākes smalkā recepte, kā atšūt pārāk uzbāzīgus vīriešus, kas nekaunīgi piedāvā seksu (6)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Edijs Pālens/LETA

Atraktīvā sabiedrības dāma Elita Drāke ir atgriezusies pilsētas dzīvē. Viņa dodas izklaidēties uz naktsklubiem, bauda sabiedrību un vīriešu uzmanību. Viesojoties raidījumā "Iečeko slavenību", viņa atklāti pasaka, ka ne visu vīriešu uzrunāšanas stils viņai iet pie sirds. Elita atklāj godīgu veidu, kā tiek galā ar pārlieku nekaunīgiem pretējā dzimuma pārstāvjiem.

Atbildot uz jautājumu, kādam ir jābūt un jaizskatās vīrietim, lai iegūtu Elitas uzmanību, viņa teic: "Tiem, kas zina, kas es esmu, ir grūtāk. Bet tas pat nav būtiski. Man patīk fakts, ka man pienāk klāt un cilvēks ir godīgs un pasaka, ka vai nu grib uzlūgt uz deju, izmaksāt dzērienu, vai iepazīties.

Ir arī tādi, kas uzreiz atklāti pasaka, ka grib seksu."

Elita sūta īpašu sveicienu visiem, kas tik nekaunīgi viņai nāk klāt un izsaka šāda veida piezīmēs. Un viņa arī pastāsta, ko atbild šādiem indivīdiem. "Es saku tā - ziniet, jaunais cilvēk, varbūt aizejiet uz sporta zāli, savediet sevi kārtībā un tad nāciet ar mani iepazīties."

Elita neslēpj - ja viņai tik nekaunīgi piedāvā seksu, tas ir aizskaroši un pat pazemojoši, tāpēc viņa neskopojas ar prettriecienu, norādot uz, viņasprāt, vīriešu vājo vietu - vēderiņiem un neatbilstošo apģērba izvēli.

Viņa arī pauž savu pēdējo gadu atziņu: "Meitenes visos vecumos vīriešus ir izlaidušas, viņi iziet no mājas vienkārši kā pagadās."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Elita Drāke (@drakeelita)

Vairāk skaties 1188.lv.

Komentāri (6)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu