Uzzini, ko sagaidīt no februāra pilnmēness laika

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Edijs Pālens/LETA

Pilnmēness 2023. gada februārī būs Lauvas zīmē. Tas mūsu dzīvēs ienesīs Holivudas filmu cienīgas sastāvdaļas. Šī pilnmēness sirreālā atmosfēra liks mums domāt, ka tas notiek tikai filmās, bet patiesībā tas notiek.

Atzīmējiet savā kalendārā 5. februāri, jo neatkarīgi no tā, vai esat gatavs vai ne, tā būs liela diena. Ikreiz, kad pienāk pilnmēness, mēs varam sagaidīt dramatiskas un pat šokējošas atklāsmes, un neizbēgamus secinājumus. Ja ar to nepietiek, šos kosmiskos notikumus bieži pavada arī saspringtas konfrontācijas.

Šis pilnmēness būs ļoti intensīvs divu unikālu iezīmju dēļ. Mēness atrodas jau tā pārslogotajā Lauvas zīmē. Un ikreiz, kad planēta atrodas Lauvā, sagaidiet, ka būs drāma. Mēs varam pamanīt, ka apkārtējie cilvēki - ja ne mēs paši - uzvedas ļoti absurdi vai pat skandalozi. Šo vērts ņemt vērā.

Bet vai mēs varam ticēt visam, ko mums saka šajā periodā, vai arī tas viss ir tikai meli? Mēs, protams, apšaubīsim citu cilvēku motīvus, jo šī pilnmēness laikā Venēra un Marss atrodas saspringtā un kaislīgā laukumā, kas ir otra lielākā enerģija, ar kuru mēs sastopamies. Šis aspekts norāda uz konfliktiem un spriedzi, kāds var būt rupjš pret jums un izraisīt konfliktu, vai arī jūs jutīsities pamests vai atstumts. Tas var izraisīt aizvainojumu vai nevēlēšanos piekāpties. Lepnums var traucēt samierināšanās ceļā.

Noņemsim rozā brilles un uzmanīgi ieklausīsimies citu teiktajā, kā arī tajā, kas paliek nepateikts. Ticiet nevis vārdiem, bet darbībām. Un arī atceries, ka diplomātija un kompromiss šobrīd ir svarīgāki par vēlmi jebkādā veidā aizstāvēt savas tiesības un viedokli.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu