Pēc stomatologa apmeklējuma kādas sievietes deguns sācis pūt un atdalīties no sejas (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: unsplash.com

Kādai Brazīlijas iedzīvotājai pēc plastiskās operācijas sācis pūt un no sejas atdalīties deguns. Sieviete vēlas, lai stomatologs, kurš veica procedūru, saņem sodu, vēsta ārvalstu mediji. 

Brazīlijā 37 gadus vecā Elielma Karvaljū Braga pēc plastiskās operācijas novērojusi, ka viņas deguns ir sācis pūt un atdalīties no sejas.

2020. gadā sieviete devās pie stomatologa, lai samazinātu nāsis. Šādas procedūras reklāmu Braga redzēja internetā. Pēc procedūras brazīliete uzreiz novērojusi, ka viņas deguns sācis pietūkt. 

Lai šo problēmu labotu, Braga jau ir veikusi 13 operācijas, tomēr joprojām nav izdevies to atrisināt. Viņa nevar paelpot, un uz sejas ir liela rēta.

Šo procedūru Brazīlijā drīkst veikt tikai speciālisti, ir stingri aizliegts to veikt stomatologiem. Šobrīd Braga ir pieprasījusi 8100 eiro lielu kompensāciju no ārsta, kurš veica šo procedūru.

Ārsts gan uzskata, ka nav kļūdījies, un šādas procedūras veicis jau iepriekš. Viņš teica, ka Braga sākotnēji esot bijusi apmierināta ar rezultātu, ķezu ar degunu viņš pamato ar sievietes veselības problēmām.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu