Šmits gūst desmit punktus "Žalgiris" zaudējumā "Partizan" komandai

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Rolands Šmits
Rolands Šmits Foto: zalgiris.lt

Latvijas basketbolists Rolands Šmits piektdien guva desmit punktus ULEB Eirolīgas 23.kārtas mačā un neglāba Lietuvas komandu Kauņas "Žalgiris" no zaudējuma.

"Žalgiris" savā laukumā ar rezultātu 74:88 (15:26, 15:21, 24:14, 20:27) atzina Serbijas kluba Belgradas "Crvena zvezda" pārākumu.

Šmits pa pieciem punktiem guva pirmajā un ceturtajā ceturtdaļā, šajā duelī laukumā pavadot 24 minūtes un 20 sekundes, kuru laikā grozā raidīja abus divus divpunktu metienus, vienu no trīs tālmetieniem un visus trīs soda metienus. Viņa kontā bija arī trīs atlēkušās bumbas, viena rezultatīva piespēle, divas kļūdas, divas piezīmes, četri izprovocēti noteikumu pārkāpumi un 12 efektivitātes koeficienta punkti.

Laukuma saimniekiem rezultatīvākais ar 17 punktiem bija Igns Brazdeiķis, pa desmit punktiem guva Šmits un Laurīns Birutis, bet astoņi punkti bija Keveriusam Heisam.

"Partizan" komandā 17 punktus guva Jannis Papapetru, pa 14 punktiem bija Kevina Panteram un Matisam Lesortam, bet 11 punkti un desmit atlēkušās bumbas bija bijušajam "Žalgiris" spēlētājam Zekam Līdejam.

Abas komandas izpildīja pa 22 tālmetieniem, mājiniekiem realizējot septiņus, bet viesiem - 13.

"Žalgiris" ar 12 uzvarām 23 spēlēs turnīra tabulā ieņem desmito vietu, bet "Partizan" ar tādu pašu bilanci ir septītā.

Arī šajā sezonā Eirolīgā spēlē 18 komandas, kuras aizvada divu apļu turnīru, labākajām astoņām iekļūstot izslēgšanas turnīrā. Eirolīgas finālčetrinieka turnīrs no 19. līdz 21.maijam norisināsies "Žalgiris" mājvietā Kauņā.

Iepriekšējā sezonā par čempioni tika kronēta Stambulas "Anadolu Efes", kas finālcīņā Belgradā ar 58:57 uzveica Madrides "Real", turnīrā uzvarot otro sezonu pēc kārtas.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu