Taizemē aizdegusies Krievijas lidmašīna, kam "viss esot bijis kārtībā" (4)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: motive56/Shutterstock

Taizemes lidostā, dodoties uz pacelšanos, aizdegusies Krievijas lidmašīna. Krievijas aviācijas nozares pārstāvis pauž, ka pēc sankciju noteikšanas "lidot nav kļuvis bīstamāk", vēsta medijs "Insider". 

Pasažieri esot dzirdējuši čaukstoņu un blīkšķi, pirms lidmašīna aizdegās, gatavojoties pacelties no Puketas Starptautiskās lidostas. 

Lidmašīna pieder Krievijas uzņēmumam "Azur Air". Uzņēmums norāda, ka "lidsabiedrības tehniskie speciālisti jau ir sākuši darbu, lai novērstu darbības traucējumus".

Lidmašīnas pasažieriem tika nodrošināta viesnīca, ēdināšana un dzērieni, kamēr tie gaidīja jaunu lidojumu uz Maskavu.

Šī lidmašīna var pārvadāt 321 pasažieri. 

Krievijas Federālās gaisa transporta aģentūras vadītājs Aleksandrs Neradko pauda pārliecību, ka sankcijas, kas ietekmē lidmašīnu rezerves daļu piegādi Krievijā, nav ietekmējušas lidojumu drošību.

"Ikviens, kurš ir atbildīgs par aviāciju mūsu valstī, pieņēma savlaicīgus un pareizus lēmumus, reaģējot uz sankcijām," norāda Neradko. Amatpersona uzskata, ka lidmašīnu rezerves daļu apmaiņa ir normāla prakse.

Neradko spriež, ka Krievijas aviokompānijas spēs droši izmantot un apkalpot ārvalstīs ražotas lidmašīnas vēl septiņus gadus. 

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu