"Acis ir vienkārši pārraudātas." Dalībnieki, kuri nekvalificējas finālam, komentē neveiksmi "Supernovā"

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: LTV/Lauris Vīksne

Aizvadītajā sestdienā, 4. februārī, norisinājās Eirovīzijas nacionālās atlases Latvijas Televīzijas (LTV) rīkotā konkursa "Supernova" pusfināls, kurā tika noskaidroti 10 dalībnieki, kuri finālā turpinās par cīņu pārstāvēt Latviju "Eirovīzijā". Diemžēl četri no dalībniekiem palika aiz svītras. Lūk, kas par rezultātu bija sakāms tiem dalībniekiem, kuri finālam nekvalificējās. 

Finālam nekvalificējās "INSPO" ar dziesmu "Sway", Katrine Miller ar dziesmu "Beaten Down", Justs ar dziesmu "Strangers", Adriana Miglāne ar "Like I Wanna".

Adriana Miglāne vietnes "Instagram" īsajos stāstiņos vērsās pie faniem, sakot: "Labrīt! Acis ir vienkārši pārraudātas, bet vakar viss bija O.K., bet apgūlos gultā un vienkārši iznāca ārā. Man vakar iznāca emocijas ārā."

Viņa turpina: "Mans uzdevums bija labi nodziedāt. Man vokāli šis bija ļoti, ļoti svarīgs moments - labi, tīri nodziedāt."

Nākamajos "storijos" Adriana nespēja valdīt asaras un pateicās ikvienam, kurš iesaistīts viņas priekšnesumā, kā arī tiem, kuri sūtīja laba vēlējumus. "Paldies par nenormālo atbalstu, mani ārkārtīgi aizkustina jūsu vēstules! Dziedāt un būt uz skatuves man nozīmē ļoti daudz, un man ir prieks, ka es esmu atpakaļ!" tā Miglāne.

Arī Justs vērsās pie saviem sekotājiem vietnē "Instagram". Atrodoties kādā atpūtas vietā, viņš pēc rezultātu paziņošanas dzīvespriecīgi sacīja: "Paldies jums visiem par atbalstu - vispār nepārdzīvoju, jo man ir vislabākā komanda! Mēs maucam tālāk! Veiksmi visiem dalībniekiem, un es ceru, ka jūs izvēlēsieties pašu foršāko un mēs beidzot tiksim finālā! Cik ilgi jau var!"

Tikmēr Katrīne Lukins dalījās ar "Instagram" īso stāstiņu no kāda naktslokāla, skanot "Queen" dziesmai "We Are The Champions", bet grupa "INSPO" sociālajos tīklos nav komentējusi "Supernovas" rezultātus. 

"Apollo.lv" jau vēstīja, ka pēc pusfināla kļuva zināms, ka finālam kvalificējas: Markus Riva ar dziesmu "Forever", Alise Haijima ar dziesmu "Tricky", "24. Avēnija" ar kompozīciju "You Said", RAUM ar skaņdarbu "Fake Love", AVÉI ar skaņdarbu "Let Me Go", Toms Kalderauskis ar skaņdarbu "When It All Falls", Artūrs Hatti ar skaņdarbu "Love Vibes", "Sudden Lights" ar skaņdarbu "Aijā", Patrisha ar dziesmu "Hush", Luīze ar dziesmu "You To Hold Me".

Konkursa uzvarētājs, kuru noteiks žūrija un skatītāji fināla balsojumā 11. februārī, iegūs iespēju maijā pārstāvēt Latviju starptautiskajā Eirovīzijas dziesmu konkursā Liverpūlē, Lielbritānijā.

Dziesmu un izpildītāju iekļūšanu konkursa "Supernova" pusfinālā noteica LTV izvēlētā žūrija, kurā ir Latvijas mūzikas industrijas, pasākumu jomas un televīzijas pārstāvji, kā arī ārvalstu profesionāļi. Drošības apsvērumu dēļ arī šogad LTV žūrijas pārstāvju vārdus atklās tikai pēc starptautiskā Eirovīzijas dziesmu konkursa maijā.

"Eirovīzija" šogad notiks Liverpūlē, Lielbritānijā. Pusfināli norisināsies 9. maijā un 11. maijā, bet fināls - 13. maijā. Latvija uzstāsies pirmajā pusfinālā.

Foto: "Supernovas 2023" pusfināls

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu