VIDEO ⟩ UFC prezidents pamatīgi izblamējies pirms, iespējams, visu laiku lielākās savas organizācijas cīņas

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Deina Vaits
Deina Vaits Foto: AFP / Scanpix

UFC prezidents Deina Vaits piedzīvojis neveiklu brīdi, atbildot uz jautājumiem par gaidāmo Islama Mahačeva un Aleksandra Volkanovska supercīņu.

Jau šajā nedēļas nogalē 65,8 kilogramu divīzijas čempions Volkanovskis cīnīsies par Islamam Mahačevam piederošo vieglās svara kategorijas čempiona jostu.

Pirmo reizi UFC vēsturē savstarpējā cīņā tiksies kopējā ranga ("pound-for-pound") abi divi vadošie cīkstoņi.

Mahačevs jau iepriekš ir izteicies, ka, viņaprāt, gaidāmā cīņa netiek pietiekami kvalitatīvi popularizēta un pārdota.

"Redzu, ka cīņa netiek popularizēta. Pašam Deinam Vaitam ir problēmas. Viņš šai cīņai nepievērš pietiekami daudz uzmanības. Domāju, ka varējām izdarīt vairāk, lai pārdotu tiešsaistes abonementus. Volkanovski esmu saticis tikai vienu reizi. Varējām organizēt tūri apkārt pasaulei," Krievijas medijam "R-Sport" sacīja Mahačevs.

Dagestānā dzimušais cīkstonis pavisam noteikti nebūs priecīgs pēc nesenās Vaita preses konferences, kurā viņš, runājot par gaidāmo supercīņu, aizmirsa Mahačeva vārdu.

"Runājot par slavu, ja Volkanovskis spēs izcīnīt uzvaru, tas būs milzīgs panākums," sacīja Vaits, bet nekādi nespēja atcerēties austrālieša pretinieka vārdu.

Pats Vaits pirms dažiem gadiem kritizēja bijušo bokseri Oskaru de la Hoju par to, ka viņš preses konferencē aizmirsa savu cīkstoņu vārdus. Tagad pats Vaits nekādi nespēja atcerēties savas organizācijas ranga potenciāli vadošā cīkstoņa vārdu...

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu