VIDEO ⟩ "Lamādamies aizcirta durvis." Morga darbinieka attieksme satriec nelaiķes piederīgos (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Attēls ilustratīvs.
Attēls ilustratīvs. Foto: adam yusof/Shutterstock

Rīgas Austrumu klīniskās universitātes slimnīcā (RAKUS) nesen izdzisa ogrēnietes Maijas dzīvība. Viņas tuvinieces jau tā smagajā laikā saskārās ar vēl vienu nepatīkamu situāciju, proti, nejauku morga darbinieka attieksmi, vēsta TV3 raidījums "Bez tabu". 

Video: Raidījuma "Bez tabu" sižets

Maijas meita un mazmeita, uzzinot par radinieces došanos aizsaulē, pēc iespējas ātrāk gribēja sakārtot formalitātes, lai tuvinieci guldītu zemes klēpī. Nezinot, ko iesākt, tajā pašā dienā zvanīja uz Ogres kapsētu, kur grasījās apglabāt nelaiķi. Tur darbiniece esot ieteikusi aizvest uz slimnīcas morgu drēbes radinieces saģērbšanai, paskaidrojot, ka apbedītāji nevedīs nelaiķi kailu.

"Tajā brīdī mēs vēl nezvanījām apbedīšanas firmai," stāsta nelaiķes mazmeita. "Aizbraucām uz RAKUS morgu, pasniedzām kasti ar drēbēm. Viņš [darbinieks] pārlika tās maisā, izvilka veidlapu un pajautāja, no kurienes mēs esam. Mamma pateica, ka no Ogres.

Tad viņš demonstratīvi aizmeta to lapu un teica – jūs esat no Ogres, kāpēc jūs tērējat manu laiku, jums ir apbedīšanas firma, uz kuru jāzvana, mēs šeit viņus neģērbjam. Lika piecelties kājās un iziet. Lamādamies aizcirta durvis. Mēs palikām "uz pauzes"!"

Morga darbinieks patrieca ar visām līdzi paņemtajām drēbēm, norādot, ka tiek kavēts viņa pusdienlaiks, raidījumam stāstīja Linda.

RAKUS pārstāve Ilga Namniece slimnīcas vārdā atvainojās nelaiķes tuviniecēm par piedzīvoto morgā.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu