Žurnāls: Atklājas, kas ir aktrises Maijas Doveikas izredzētais vīrietis

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Jānis Deinats

Aktrise Maija Doveika nesenā sarunā ar izdevumu "Ieva" atklāja, ka ir jaunās attiecībās un par tām jūtas pārliecināta. Izdevumam "Privātā Dzīve" izdevies noskaidrot, kurš ir aktrises izredzētais. 

Kā pārliecinājās "Privātā Dzīve", Doveikas īpašais vīrietis joprojām ir uzņēmējs Mārtiņš Bute - abi kopā apmeklēja filmu "Mātes piens", kur Doveikai ir galvenā loma.

Foto: Filmas "Mātes piens" pirmizrāde

Izdevums vēsta, ka pāra attiecībās bijuši dažādi pārbaudījumi - pirms sešiem gadiem aktrise atzina, ka viņi vairs nav pāris, lai gan Bute viņai vēl aizvien esot mīļš. Jau pēc gada viņa neslēpa, ka abiem atkal sācies randiņu periods.

Publiskajā vidē gan viņi nav savas attiecības izcēluši, taču Bute allaž bijis klāt Doveikai svarīgos dzīves notikumos. 

"Apollo.lv" jau vēstīja, ka labu laiku nekas nebija dzirdēts par to, ka aktrise būtu attiecībās, tāpēc tika uzdots jautājums, vai viņa šobrīd būtu gatava jaunām attiecībām, un viņas atbilde atklāja jaunumus: "Ar savu godīgu atbildi varētu uzspridzināt gaisu.

Varu pateikt, ka es mīlu cilvēku, kurš mīl mani. Un esmu absolūti pārliecināta par šīm attiecībām."

"Apollo.lv" jau vēstīja, ka 42 gadus vecā aktrise ir mamma savam vienīgajam dēlam Pāvilam, kurš pasaulē nāca, esot attiecībās ar čīlieti Migelu Ernandesu Hiraldi. Pāvilam šobrīd ir jau 13 gadi.

Foto: Jānis Deinats

Vairāk lasi žurnāla "Privātā Dzīve" 7. februāra numurā!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu