Izplatās bīstams un ļoti traumatisks "TikTok" trends

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Nina Buday/Shutterstock

Vietne "TikTok" ir slavena ar dažādiem jauniem izaicinājumu, triku un izjokošanas trendiem. Daļa no tiem ir tādi, ko labāk neatkārtot. Šobrīd nepelnītu popularitāti iegūst kāds ļoti bīstams izjokošanas veids.

Dažāda veida lēkāšanas video "TikTok" netrūkst. Piemēram, populāra kļuvusi lēkāšana trijatā dejas veidā – kāpēc ne? Bet lēkāšana trijatā kā izjokošana gan var beigties ļoti traumatiski un sāpīgi.

Izjokošanas princips ir vienkāršs. Divi sarunā izjokot trešo un paņem to vidiņā. Palecas viens, palecas otrs un aicina palēkties vidējo. Kad tas, neko ļaunu nenojaušot, palecas, abi malējie no mugurpuses iesper viņam pa kājām. Likumsakarīgi seko kritiens uz muguras, riskējot ar smagiem muguras un galvas sasitumiem un lūzumiem. 

@imaadiseyah #greenscreenvideo all jokes aside don't participate in this trend 3 ppl died from this #imaadiseyah #fyp #foryou #viral #stitch ♬ Don't Touch My Hair - Solange

Par bīstamo trendu tiek runāts sociālajos tīklos Latvijā. Šobrīd gan nav pierādījumu tam, ka kāds smaga traumatisma gadījums šī trika dēļ būtu noticis Latvijā, bet skaidrs, ka šis triks ir galēji bīstams un ar šo “izjokošanu” nekādu joku nav.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu