Bejonsē nokavē savu lielo brīdi "Grammy" balvas pasniegšanas ceremonijā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Reuters / Scanpix

Losandželosā aizvadītās nedēļas nogalē tika pasniegtas prestižās "Grammy" balvas. Amerikāņu dziedātāja Bejonsē (Beyonce) pārspēja viena mākslinieka karjeras laikā saņemto "Grammy" balvu skaita rekordu, taču svinīgo brīdi nokavēja. 

Bejonsē neieradās saņemt savu pirmo no četrām godalgām pavisam cilvēcīga iemesla dēļ - viņa tajā brīdī atradās sastrēgumā. 

Pēc tam, kad viņas dziesma "Cuff It" saņēma balvu kā labākā R&B dziesma, to uz skatuves pieņēma producenti "The Dream" un Nīls Rodžerss.

Vakara vadītājs, komiķis Trevors Noa steidza paskaidrot, ka Bejonsē esot ceļā uz pasākumu. "Nopietni, Bejonsē drīz būs klāt. Pozitīvā puse "Grammy" ceremonijas rīkošanai Losandželosā ir tāda, ka šeit var būt ikviens, savukārt negatīvā puse ir satiksme," paskaidroja Noa, neskatoties uz to, ka ceremonija bija sākusies jau pirms pusstundas. 

Jau ziņots, ka Bejonsē saņēma četras balvas, līdz ar to viņa ieguvusi jau 32 "Grammy" un pārspējusi viena mākslinieka karjeras laikā saņemto "Grammy" balvu skaita rekordu. Tas līdz šim piederēja 1997. gadā mūžībā aizgājušajam klasiskās mūzikas diriģentam Džordžam Šolti.

Šogad Bejonsē albums "Renaissance" atzīts par labāko deju un elektroniskās mūzikas albumu, un ar "Grammy" tika godalgotas trīs šī albuma dziesmas: "Cuff It" kā labākā R&B dziesma, "Plastic off the Sofa" kā labākais tradicionālais R&B izpildījums un "Break My Soul" kā labākais deju un elektroniskās mūzikas ieraksts.

"Apollo.lv" jau vēstīja, ka Bejonsē pavisam nesen paziņoja par pasaules tūri "Renaissance". Koncerti notiks arī vairākās Eiropas valstīs.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu