Zutis un Pakalne diskutē, kuram šķiršanās gadījumā paliktu automašīna (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no raidījuma "Slavenības. Bez filtra"

Kolorītais un spilgtais pārītis bokseris Kristaps Zutis un tiktokere Elīna Pakalne automašīnā apspriež dažādas tēmas un nonāk būtiska jautājuma priekšā - kuram šķiršanās gadījumā paliktu jauniegādātais auto.

Vienā no jaunākajām "Slavenības. Bez filtra" epizodēm abi mīlnieki devās testa braucienā ar elektroauto, jo šobrīd apsver tā iegādi. Brauciena laikā pāris nonāk pie jautājuma, ko darītu ar mantām, ja abu kopdzīve beigtos ar šķiršanos.

Kristaps min, ka draugs Mārtiņš esot teicis - šķiršanās gadījumā lielākā daļa ir jāatstāj sievietei, lai viņai būtu vieglāk sākt dzīvi bez vīrieša. Kristaps šādu ierosinājumu atbalsta. Elīna par šo ir patīkami pārsteigta, taču neslēpj, ka līdz galam tam nepiekrīt.

Viņa pauž, ka nav feministe, bet uzskata šādu rīcību mazliet par negodīgu, kā piemēru min - ja abi ir sakrājuši naudu mašīnai, tad kopīgi tiek izlemts, kuram tā ir vairāk nepieciešama un noderīga, nevis uzreiz visu atdot sievietei. Tas esot jāskatās pēc situācijas.

Abi pārrunāja arī to, ko Elīna darītu, ja Kristapam uz ielas uzbruktu. Elīna ir gatava palīdzēt Kristapam kautiņa laikā uzbrucējiem pūst acīs pipargāzi, ko arī ikdienā nēsā līdzi, taču Kristaps par šādu mīļotās rīcību nebūtu pateicīgs, jo uzskata, ka tas nepalīdzētu. Viņš uzskata, ka Elīnai nebūtu jāiejaucas šādās situācijā, jo tā nenestu nekādus rezultātus.

Vairāk skaties 1188.lv.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu