Brīdinājums!

Apstiprinu, ka esmu vismaz 18 gadus vecs!

VIDEO "Gulēja zem drupām visu dienu." Iemūžināts emocionāls brīdis, kā Sīrijā tēvs un meita atkal satiekas

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no video.

Sociālajos tīklos izplatījies emocionāls video, kurā redzams, kā maza meitene tiek izglābta no drupām Sīrijā un atkal satiek savu tēvu, vēsta medijs "Insider".

Mazo meiteni Noru otrdien, 7. februārī, no sabrukušas ēkas izvilka glābšanas dienesta darbinieki. Viņas tēvs bija klāt glābšanas laikā un gaidīja, kad meita tiks atrasta.

"Associated Press" paziņojusi, ka meitene visu dienu pavadīja iesprostota zem drupām.

Kā ziņots, Turcijas zemestrīcē cietušie cilvēki, kas joprojām iesprostoti gruvešos, sūta balss ziņas un savu atrašanās vietu koordinātas gan saviem tuviniekiem, gan žurnālistiem, vēsta Lielbritānijas raidsabiedrībai BBC.

"Cilvēki joprojām atrodas zem gruvešiem, viņiem ir nepieciešama palīdzība," norāda Turcijas žurnālists Ibrahims Haskologlu.

Haskologlu uzsver, ka arī viņš un vairāki viņa kolēģi saņēmuši šādas balss ziņas, video un tiešsaistes koordinātas, ko sūtījuši cilvēki, kas joprojām ir iesprostoti zem gruvešiem.

"Viņi mums saka, kur viņi atrodas, bet mēs neko nevaram izdarīt," saka Haskologlu, piebilstot, ka Turcijai zemestrīces seku novēršanai nepieciešama visu veidu starptautiskā palīdzība.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu