VIDEO "Turpināja "barot" ar solījumiem." Jumiķis Mārupes iedzīvotājai pieprasa 6000 eiro, bet darbu nepaveic (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: unsplash.com

Mārupiete Lidija vienojusies ar radinieku ieteiktu meistaru par jumta nomaiņu privātnamam. Samaksājusi meistaram 6000 eiro par materiālu sagādi, noteiktajā termiņā viņš tos nav piegādājis, taču uzticēto naudu nav atguvusi, vēsta raidījums "Bez tabu".

Pagājušā gada pavasarī spēcīga vētra norāva Lidijas privātnama jumtu Mārupē.  Lidija nolēma sadarboties ar meistaru Andreju, kuru ieteica attāls radinieks.

Sākotnēji sieviete vienojās ar meistaru par materiālu sagādi. Meistars Andrejs ar savu roku uzrakstīja un parakstīja, ka saņēmis no Lidijas 6000 eiro par būvmateriāliem, rakstveidā solot tos piegādāt līdz 2022. gada jūnijam.

Laikam ejot, Andrejs turpināja "barot" ar solījumiem, ko Lidija raidījumam apliecināja, uzrādot saraksti.

Lai izglābtu cietušo māju, viņa nolīga citus meistarus, kuri operatīvi sagādāja būvmateriālus par mazāku naudas summu, nekā to apņēmās izdarīt Andrejs, un raiti paveica darbu, uzliekot jaunu jumtu.

Andrejs raidījumam norādīja, ka materiālus neesot varējis sagādāt līdz apsolītajam datumam, jo tirgotājs neesot varējis tos sarūpēt tik ātri. Viņš teica, ka neilgi pirms Lidija paziņoja, ka vairs nesadarbosies ar viņu, viņš Lidiju esot informējis, ka materiāli ir sagādāti, bet viņa no tiem atteikusies. Piedāvājis parakstīt līgumu par materiālu nodošanu/saņemšanu, bet arī no tā viņa atteikusies.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu