"Artjoms vismaz reizi nedēļā nenakšņo mājās." Gluzunovas attiecībās ar dzīvesbiedru iestājusies krīze (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no raidījuma "Ģimene burkā"

Dziedātāja un šova "Ģimene burkā" zvaigzne Elīna Gluzunova ne reizi vien atklāti runājusi attiecībām ar Artjomu. Abu starpā ir kārtējais strīds, un atklājās vēl kāda satraucoša ziņa - viņš vismaz reizi nedēļā nenakšņo mājās.

Elīna norāda, ka izstāstīt, par ko abi strīdas šoreiz, ir ļoti sarežģīti, jo strīds esot ieildzis vismaz nedēļu. "Nav tāda konkrēta iemesla. Ir vairākas mazas lietiņas savilkušās vienā milzīgā burbulī, kuru nav iespējams pārspridzināt."

Elīna pavada vakaru kopā ar draudzeni, malkojot dzirkstošā vīna glāzi. Arī Artjoms nav mājās, viņš laiku pavada kopā ar draugiem. Artjoms neslēpj nepatiku pret Elīnas draudzenēm. Viņš ir nikns uz savu dzīvesbiedri, jo, kā viņš apgalvo, Elīna stāsta privātas lietas savām draudzenēm, bet viņas šo informāciju izplatot pa visu pilsētu, līdz beigu beigās tas nonāk līdz Artjoma ausīm.

Elīnai ir sava versija, kāpēc dzīvesbiedram ir tāds naids pret viņas draudzenēm. Viņa pauž, ka Artjomam nepatīk cilvēki, kuriem ir atšķirīgs viedoklis, un cilvēki, kuri ir kaut ko sasnieguši vairāk par viņu. "Viņam patīk būt uzmanības centrā. Viņš tusē ar puišiem, kuri ir vismaz desmit gadus jaunāki, lai izceltos viņu vidū."

Elīna uzskata, ka Artjomam būtu jābūt mājās un abiem būtu jāmēģina risināt samilzušais strīds, bet tā vietā viņš mājās nenāk un labprātāk pavada laiku kopā ar saviem draugiem pie kāda grādīgā dzēriena glāzes. 

"Pēdējā laikā Artjoms no mājas iziet trīs četras reizes nedēļā. Vienu nakti viņš vispār nav mājās. Kur viņš ir, man nav ne jausmas."

Es redzu vien to, ka pie mājas piebrauc mašīna, viņš tajā iekāpj un aizbrauc prom. Tas ir viss, kas par to man ir zināms," teic Elīna.

Artjoms neslēpj šo faktu: "Pēdējā laikā biežāk esmu ārpus mājas, jo tur mani novērtē vairāk nekā mājās."

Vairāk skaties 1188.lv.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu