Briedis nāk klajā ar versiju, kāpēc Zutis ir uz viņu "uzēdies" (25)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Paula Čurkste, Evija Trifanova /LETA

Nav noslēpums, ka bokseru Kristapa Zuša un Maira Brieža starpā ir saspringtas attiecības jau labu laiku. Īpaši Zutis Briedi neaizmirst publiski pieminēt,  tomēr ar visai negatīvu nokrāsu. Sarunā ar izdevumu "Privātā Dzīve" Briedis nāk klajā ar versiju, kāpēc Zutis nebeidz viņam publiski "ieknābt".

Vaicāts, kāpēc Zutis ik pa laikam pret viņu publiski vēršas, Briedis teic: "Viņš vienreiz atveda man no savas omes avenes, un pēc tam es viņam treniņā salauzu degunu.

Ielienot ringā pie lauvas, ir jāsaprot, ka tev pretī nestāv pūdelis.

Viss notika ar boksa cimdiem rokās. Degunu salauzu pirmajā raundā. Droši vien tāpēc uz mani apvainojies.

Taču tā ir nomelnošana – teikt vārdus, par kuriem īsti neatbildi. Uzskatu, ja vīrietis kaut ko grib pateikt otram, tas jādara, acīs skatoties. Ja nesanāk vienreiz, mēģini vēl. Ja sāk publiski aizskart manu ģimeni un bērnus, tad ir tikai viens jautājums – ko sagaidāt no manis? To, ka šim cilvēkam es nodarīšu kaut ko neatgriezenisku? Ko grib panākt TV šovs, kas ko tādu rāda? Saprotu, ka cilvēks vēlas, lai viņu pamana, bet visam ir kaut kādas robežas."

Zutis pret Briedi sāka vērsties politisku iemeslu dēļ. Viņš vairākkārt Briedi nodēvējis par liekuli un nodevēju gan viņa neviennozīmīgās nostājas kara sakarā, gan laikā, kad Briedis mēģināja iekļūt politikā.

Zutis gan nav vienīgais, kurš publiski kritizē Briedi. Skarbi par viņu izteicās reklāmas jomas eksperts Ēriks Stendzenieks, nosaucot par balamuti, un tamdēļ lika Briedi vienā sarakstā ar Aldi Gobzemu.

Vairāk lasi izdevuma "Privātā Dzīve" 7. februāra numurā. 

Komentāri (25)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu