VIDEO ⟩ Cukerbergs un UFC vadošais cīkstonis Volkanovskis aizvadījuši sparingu virtuālajā realitātē

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums

Uzņēmuma "Meta" dibinātājs un miljardieris Marks Cukerbergs savā "Instagram" kontā parādījis, kā izskatījusies viņa un UFC vadošā cīkstoņa Aleksandra Volkanovska cīņa virtuālajā realitātē jeb "metaverse".

UFC kopējā ranga līderis Volkanovskis pērn, viesojoties "Meta" štābā, izmēģināja iespēju virtuālajā realitātē pasparingot ar miljardieri Marku Cukerbergu.

"Pērn UFC ranga līderis Aleksandrs Volkanovskis viesojās "Meta" štābā, lai prieka pēc patrenētos ar mani un mēs varētu pārbaudīt kustības uztveres kostīmu limitus. Lai veicas šajā nedēļas nogalē, Aleks," pie video rakstīja 

Volkanovskim šajā nedēļas nogalē ir paredzēta cīņa pret UFC kopējā ranga otro numuru un vieglā svara čempionu Islamu Mahačevu. Abi cīkstoņi cīnīsies par Mahačevam piederošo čempiona jostu. Šī ir pirmā reize UFC vēsturē, kad oktagonā tikses kopējā ranga divi vadošie cīkstoņi.

Austrālietis Volkanovskis savas karjeras 26 cīņās zaudējuma rūgtumu ir izjutis tikai vienu reizi. Arī Mahačeva rezumē pretim 23 uzvarām atrodams tikai viens zaudējums.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu