VIDEO ⟩ Limbažos šoferis kunga dūšā bēg no likumsargiem un parāda viņiem vidējo pirkstu

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Pēc pakaļdzīšanās Limbažos policija aizturējusi autovadītāju 2,87 promiļu alkohola reibumā, pavēstīja Valsts policijas (VP) Vidzemes reģiona pārvaldes vecākā speciāliste Ance Rozīte.

Otrdienas, 7. februāra, vakarā Limbažos policisti, veicot satiksmes uzraudzību, pamanīja kādu "Volvo" markas automašīnu, kuras kustības maniere liecināja, ka vadītājs, iespējams atrodas alkohola reibumā. Likumsargi nolēma automašīnu apturēt, taču tās vadītājs nepakļāvās vairākkārtējām policistu prasībām apturēt transportlīdzekli un pa Cēsu ielu virzienā no Noliktavas ielas uz Dzelzceļa ielu turpināja kustību uz Jūras ielas pusi.

Tika sākta pakaļdzīšanās, kuras laikā "Volvo" vadītājs policistiem pa logu rādīja nepiedienīgus žestus.

Jūras ielā, apturot automašīnu un pārbaudot tās vadītāju, policija konstatēja, ka 1974. gadā dzimušais vīrietis vadīja automašīnu, būdams stiprā alkohola reibumā - vadītāja izelpā tika konstatētas 2,87 promiles alkohola. Vīrietis tika aizturēts un nogādāts īslaicīgās aizturēšanas izolatorā.

VP VRP Rietumvidzemes iecirknī par automašīnas vadīšanu reibumā ir sākts kriminālprocess, savukārt par nepakļaušanos vairākkārtējai prasībai apturēt transportlīdzekli jeb par bēgšanu ir sākts administratīvā pārkāpuma process.

Aizturētais 1974. gadā dzimušais vīrietis jau iepriekš ir ticis sodīts par pārkāpumiem ceļu satiksmē, tai skaitā arī par transportlīdzekļu vadīšanu alkoholisko dzērienu ietekmē.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu