Bijušā vārds uz kaķa kastes. Patversme piedāvā ģeniālu veidu, kā mīļi atriebties saviem bijušajiem (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Jimmy Yan/Shutterstock

Jau atkal ir klāt Valentīndiena, kad gaisā virmo gan mīlestība, gan mazliet skumju. Tirdzniecības centru stendi ir parūpējušies par to, lai mīlestības svētkos iepriecinātu savu mīļoto, bet ko gan darīt tiem, kuriem sirds sāp un rūgtums nepāriet? 

Dzīvnieku patversme Ohaio (ASV) piedāvā izbaudīt Valentīndienu pavisam neierastā veidā - ieriebt bijušajam un vienlaikus palīdzēt patversmes kaķiem. 

Nav noslēpums, ka daudziem ar saviem bijušajiem attiecības nav spīdošas. Īpaši tad, ja kādam "kāja paslīdējusi pa kreisi" vai sanācis nobalsot par nepareizo partiju vēlēšanās. Lai nu kāds būtu iemesls, katram ir iespēja pilnīgi legāli un nevardarbīgi otram ieriebt.

Dzīvnieku patversme Ohaio par katru ziedojumu 5 dolāru vērtībā uzrakstīs tava bijušā vārdu (kuru būtu vēlams norādīt ziedojuma detaļās) uz kaķa kastītes. Nu... un iedos kaķiem to kasti kārtīgi piešmucēt pēc saviem ieskatiem un iespējām. Ir atļauts arī detaļās norādīt kakuča emocijzīmi un bijušā mīļotā vārdu.

Tā kā esam latvieši un mums ne īpaši patīk tērēties, varam iziet no situācijas vienkārši – paņemt rakstāmo un uzrakstīt bijušā vārdu uz sava personīgā kaķa kastes. 

Neskatoties uz ne vienmēr skaisto attiecību pieredzi, vēlam sirsnīgus un mīlestības pilnus svētkus! 

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu