Kas ir noslēpumainais Aminatas Savadogo pavadonis (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Instagram/ aminata_savadogo

Janvārī dziedātāja Aminata Savadogo nosvinēja 30. jubileju. Kā izrādās, gandrīz pusi līdzšinējās dzīves viņas sirds pieder kādam īpašam vīrietim, raksta izdevums "Privātā Dzīve".

Vaicājot, kā nosvinējusi savus 30, viņa teic: "Dzimšanas dienu nosvinēju klusi un mierīgi. Veltīju šo dienu pilnībā sev."

Viņa atzīst – iekāpšana trīsdesmitgadnieces kurpēs viņai patīkot. "Vairs nav tā sajūta, kāda bija 29 gados: man tūlīt paliks 30, es vairs nezināšu, ko darīt. Savus 30 esmu sagaidījusi, nekas traks ar mani nav noticis. Esmu nomierinājusies," smejas dziedātāja. 

Kā ierasts, Aminta ir noslēpumaina, runājot par saviem turpmākajiem mērķiem, bet īpaši par privāto dzīvi. Tomēr ne reizi vien manīts, ka viņai līdzās jauns vīrietis vārdā Ņikita Lebedevs. Ņikita ir līdzās Aminatai visos koncertos, atbalsta un steidz palīdzēt ik uz soļa – nes draudzenes mantas, piekārto viņas tērpu.

Kā novēroja "Privātā Dzīve", arī uz Muzikālo banku Daugavpilī pāris ieradās kopā. Viņi nemīl afišēt savas attiecības, taču

pēc pasākuma mūziķu ballītē, kad Aminatas kolēģi metās jautrās dejās, viņa vakaru pavadīja, mīļi pieglaudusies savam sirdsāķītim.

Savulaik Aminata un Ņikita iepazinušies pludmalē, spēlējot volejbolu. Taču viņa vienmēr izvēlējusies šo savu dzīves daļu atstāt tikai sev. Par savām jūtām viņa runā mūzikā. 

Palūkojot Ņikitas sociālos tīklus, redzams, ka viņš norādījis, ka ir attiecībās ar Aminatu Savadogo.

Vairāk lasi izdevuma "Privātā Dzīve" 7. februāra numurā.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu