VIDEO "Kā bulta izšāvās." BMW vadītājs Rīgas centrā izraisa vairākas avārijas (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Avārija Rīgas centrā.
Avārija Rīgas centrā. Foto: "Apollo.lv" aculiecinieks

Piektdien, 10. februārī, kāds BMW vadītājs izraisīja avārijas, kurās apskādētas vairākas automašīnas un cietuši cilvēki. Sadursmēs iesaistītie norāda, ka avāriju izraisītājs pa Rīgas ielām traucies lielā ātrumā, ziņo raidījums "Degpunktā".

Rīgas centrā piecu automašīnu sadursmē cietušas četras personas, informēja Valsts policija (VP). BMW vadīja kāds vīrietis gados. 

"Volkswagen" vadītāja gaidīja pie sarkanās gaismas, kad pretīmbraucošais auto traucās viņas virzienā.

"Pēkšņi viens riņkoja gandrīz vai uz 100 kilometriem stundā, pilnīgi kā lode, aizķēra malā stāvošo sarkanu mašīnu. No ielas otras puses mašīna virpuļojot ietriecās manī. Trieciens bija baigs. Es biju piesprādzējusies. Šķiet, ka nekas nekaiš, bet varbūt vēl ir šoks.

Citai kundzei nebija īsti labi. Ātrums bija, es, goda vārds, saku, es tajā brīdī padomāju - 100 kilometri stundā. Tas bija pilnīgi tā kā izšautu ar lodi," stāsta Jogita.

BMW pēc pirmās sadursmes turpināja ceļu. Nākamajā krustojumā, Brīvības un Ģertrūdes ielā, BMW uztriecās "Toyotai" automašīnai. Tika apskādēta arī "Volvo" automašīna.

"Tas BMW kā bulta izšāvās. Pārējo neko nevaru aprakstīt," stāsta "Toyota" autovadītājs.

"Apollo.lv" jau ziņoja, ka ap plkst. 12.20, pēc policijas rīcībā esošās sākotnējās informācijas, Brīvības un Ģertrūdes ielas krustojumā automašīna "BMW" sadūrās ar automašīnām "Škoda" un "Volkswagen". Pēc tam tā pati "BMW" automašīna sadūrās ar vēl divām automašīnām - "Toyota" un "Volvo".

Policijas rīcībā esošā informācija liecina, ka "BMW" vadītājam, iespējams, bijušas veselības problēmas.

Abos negadījumos kopā cieta četras personas - divas no automašīnas "BMW", viena no "Toyota" un viena no "Škoda".

Mediķi negadījuma vietā sniedza palīdzību četriem cilvēkiem. Ārsti ziņo, ka cietušie guvuši ievainojumus, kas prasa papildu izmeklējumus. Slimnīcā nogādāts BMW šoferis un pasažiere, kā arī "Škoda" vadītāja.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu