18 gadus veca meitene pirmo reizi spēlē loteriju un laimē 48 miljonus dolāru

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Mehaniq/Shutterstock

Kāda 18 gadus veca kanādiete pagājušajā mēnesī nolēma pirmo reizi uzspēlēt loteriju pēc tam, kad vectēvs viņu mudināja to darīt prieka pēc. Neilgi pēc tam viņa laimēja 48 miljonus ASV dolāru, vēsta medijs "Insider".

"Es nezināju, kā nopirkt loterijas biļeti, jo man tikko bija apritējuši 18 gadi," Džuljeta Lamora sacīja laimesta pasniegšanas ceremonijā 3. februārī.

Lamora sacīja, ka viņa iegājusi veikalā un teikusi darbiniecei, ka viņa pirmo reizi pērk loterijas biļeti, tāpēc viņa izvēlējās vienkāršāko opciju.

Viņa par iegūto naudas laimestu uzzinājusi savā darba vietā, strādājot par farmaceita asistenti. Viņas priekšnieks pārbaudīja viņas biļešu numurus loterijas lietotnē un paziņoja, ka viņa laimējusi 48 miljonus dolāru.

"Es biju šokā. Viņš man parādīja telefonu. Viņš teica: "Tu tikko uzvarēji!" es domāju: "Cik nulles tur ir? Ļaujiet man saskaitīt"."

Pēc tam, kad viņa uzzinājusi par savu milzīgo naudas laimestu, viņa zvanīja saviem vecākiem, bet viņas māte tam neticēja.

Lamora sacīja, ka viņas priekšnieks ieteica doties mājās pēc tam, kad uzzinājusi par iegūto naudas laimestu, taču māte lika viņai palikt un pabeigt maiņu.

Lamora sacīja, ka plāno turpināt studijas un vēlas absolvēt medicīnas skolu, kļūstot par ārsti.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu