FOTO ⟩ "Vienmēr esmu vēlējies to nopirkt." Piecas dienas pēc iegādes "Tesla" nokrīt stūre (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Prerak & Neha Patel/"Twitter"

Amerikānis un "Tesla" īpašnieks Preraks Partels apgalvo, ka piecas dienas pēc auto iegādes transportlīdzeklim esot nokritusi stūre, vēsta portāls "Insider".

"Tesla Model Y" viņa īpašumā bijusi vien piecas dienas, kad pilnībā jaunajai automašīnai nokritusi stūre, norāda vīrietis.

Tas noticis uz lielceļa Ņūdžersijā.

"Tesla" īpašnieks skaidro situāciju: "Es mierīgi braucu pa kreiso joslu, kad pēkšņi manās rokās stūre atdalījās no pārējās automašīnas. Man paveicās, ka aiz muguras nebrauca neviena automašīna. Es atlaidu gāzes pedāli, un izdevās nobraukt ceļa malā."

Viņš piebilda, ka policiju notikuma vietā gaidījis aptuveni 10 līdz 20 minūtes. Pēc likumsargu ierašanās auto tika aizvilkts līdz tuvākajām "Tesla" servisa centram.

Fotogrāfijās redzams, ka stūre pilnībā atdalījusies no vietas, kur tai bija jābūt. "Tesla" mehāniķi Partelam norādīja, ka tas bijis tehnisks brāķis, jo no stūres statņa bija izkritusi viena skrūve.

Partels stāstīja, ka vienmēr esot vēlējies iegādāties "Tesla" spēkratu un to izdarījis, līdzko uzņēmums pazeminājis cenas. Tiesa, pēc šā incidenta viņa domas ir mainījušās pilnībā.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu