"Cik ilgi mēs tā turpināsim..." Elīna Gluzunova ar Artjomu nekādi netiek pie kompromisa

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no šova "Ģimene burkā" sērijas

Šova "Ģimene burkā" dalībniece Elīna Gluzunova ar dzīvesbiedru Artjomu pārrunā abu attiecības, kas iet kā pa kalniem un lejām. Teju katrā jautājumā abiem ir atšķirīgs viedoklis. Pēc pēdējā strīda viņi šķiet salīguši mieru. Vakariņojot abi pārrunā, kā rīkoties turpmāk, bet jau atkal netiek pie kopsaucēja.

Ģimeniski pie vakariņu galda abi pārrunā attiecību detaļas. Elīna pārdzīvo, ka strīdi netiek risināti. Viņa savam dzīvesbiedram jautā: "Cik ilgi mēs tā turpināsim, ka tu ej, kur gribi, nāc, kad gribi, un tev ne par ko nav jāatskaitās?" Artjoms nepaliek atbildi parādā. Viņš teic: "Pagaidi, tu mani patriec ārā no mājas, un man ir jāatskaitās, kur es eju?" Elīna gan uzskata, ka nav dzinusi Artjomu ārā no mājas. 

Elīna jau vairākkārt ir piedāvājusi abiem doties pie attiecību konsultanta, jo uzskata, ka dzīvot "kā pa amerikāņu kalniņiem" turpmāk vairs nevar. Artjoms gan noteic, ka Elīna ir tā, kas veido šos "amerikāņu kalniņus". 

Artjoms ir kategoriski pret došanos pie terapeita: "Priekš kam man kaut kādai trešajai personai iet un stāstīt, cik mums ir slikti un ka nevaram viens ar otru izrunāties?"

Artjoms piedāvā Elīnai terapeitu apmeklēt vienai, bet viņa pastāv uz to, ka tas jādara abiem kopā. Elīna lūdz, lai Artjoms to izdara abu dēļ, bet viņš to neuzskata par vajadzīgu.

"Apollo.lv" jau vēstīja, ka pēdējā laikā abu attiecības ir saspīlētas. Pēdējā strīda laikā Elīna atklāja, ka Artjoms no mājas iziet trīs četras reizes nedēļā. Viņa neslēpa, ka ir naktis, kad Artjoms nenakšņo mājās, un viņai nav ne jausmas, kur viņš ir.

"Pie strīda esam vainīgi mēs abi," atzīst Elīna. Tajā pašā laikā Artjoms strīdā redz tikai vienu vainīgo, un tā ir Elīna.

Joprojām neatrisināts ir jautājums arī par Artjoma laulību ar taizemieti. Vakariņu laikā atklājās arī tas, ka tieši tai vakarā Artjoma oficiālajai sievai ir dzimšanas diena, un brīdī, kad ģimene vakariņo, Elīna ironiski apsveic viņu dzimšanas dienā. Šķiet, Elīna nav zaudējusi cerību reiz mīt laulības gredzenus ar savu dzīvesbiedru. Viņa atkārtoti aicina Artjomu nokārtot šķiršanos. 

Iepriekš vēstīts arī tas, ka pēdējā strīda laikā Elīna atklāja vēl kādu jaunumu. Kopā ar draudzeni šķirstot populāru iepazīšanās vietni, Elīna nāca klajā ar negaidītu paziņojumu - viņa būtu gatava atlikušo mūžu dzīvot kopā ar sievieti.

Vairāk skaties 1188.lv.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu